👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co do tej bitwy w Warszawie to byłem przekonany, że dotyczy "eventu" cyklicznego 11 listopada.

Strasznie realny spot !
Polska - where the unbeliveable happens...
Tu się faktycznie potrafią dziać rzeczy nie do uwierzenia.....
Polska - where the unbeliveable happens...
Tu się faktycznie potrafią dziać rzeczy nie do uwierzenia.....

Cytat:
To weź się do roboty, załóż firmę, zatrudnij i utrzymaj 100 osób i niech zapierd*lają na Ciebie, a Ty sobie leż wentylem i dzięki zarobionej kasie nie martw się o emeryturę...
nie ... w sumie po co.... można leżeć wentylem do góry i narzekać, że ta Polska taka z🤬b*na
W Polsce ludzie dzielą się ana takich co myślą "będę dużo tyrał dużo zarobię" oraz takich co myślą "wyr🤬am tych pierwszych to dużo zarobię". Tu trudności z założeniem firmy i przede wszystkim ucisk fiskalny na najniższym szczeblu sprawiają że ludziom nie na rękę jest normalna przedsiębiorczosć na poziomie

Najbardziej zaciekawiła mnie "nauczycielka" z pierwszych sekund filmiku

Mnie osobiście się nie podoba. Kwestia gustu. Nie będę hejtował
Za postprodukcją, reżyserią i scenariuszem stoi Platige Image.

Za postprodukcją, reżyserią i scenariuszem stoi Platige Image.
Songo71 napisał/a:
Ooo Grzechotnik. Koleś na mojej wsi mieszka. Potem trochę żałował, że wystąpił w tym, bo miejscowi koledzy od szklanki zaczęli wołać na niego aktor.
Jak się wybijesz to cię zniszczą!!
To jest prawdziwa Polska a nie jakieś pitu pitu ,że niby smok w garniaku.

corrado1111 napisał/a:
Nawet wiek emerytalny mamy mieć do 75, faktycznie niewiarygodne.
twoj koment miazdzy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie