📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:16
🔥
Inżynier wyskoczył z bejsbolem do Polaka
- teraz popularne

Nawet wiek emerytalny mamy mieć do 75, faktycznie niewiarygodne.

z przodu siedzi czekoladowy chłopiec więc już jest sie czego wstydzić
corrado1111 napisał/a:
Nawet wiek emerytalny mamy mieć do 75, faktycznie niewiarygodne.
To weź się do roboty, załóż firmę, zatrudnij i utrzymaj 100 osób i niech zapierd*lają na Ciebie, a Ty sobie leż wentylem i dzięki zarobionej kasie nie martw się o emeryturę...
nie ... w sumie po co.... można leżeć wentylem do góry i narzekać, że ta Polska taka z🤬b*na

polska
where the unbelievable happens
czytając twój komentarz przypomniałem sobie książkę "folwark zwierzęcy",był tam pewien zwierz imieniem Bokser który na wszystkie zmiany wprowadzone przez nowych władców folwarku miał tylko jedną odpowiedz: "będę pracował jeszcze ciężej"... tego kto jest ciekawy jak skończył odsyłam do lektury.
where the unbelievable happens
whitecik napisał/a:
To weź się do roboty, załóż firmę, zatrudnij i utrzymaj 100 osób i niech zapierd*lają na Ciebie, a Ty sobie leż wentylem i dzięki zarobionej kasie nie martw się o emeryturę...
nie ... w sumie po co.... można leżeć wentylem do góry i narzekać, że ta Polska taka z🤬b*na
czytając twój komentarz przypomniałem sobie książkę "folwark zwierzęcy",był tam pewien zwierz imieniem Bokser który na wszystkie zmiany wprowadzone przez nowych władców folwarku miał tylko jedną odpowiedz: "będę pracował jeszcze ciężej"... tego kto jest ciekawy jak skończył odsyłam do lektury.

chodzi mi o mentalność ludu (poprawia się XD) nie o podejście indywidualne DEBILE !!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie