grzeo123 napisał/a:
a mógł c🤬ja udusić do końca
Gdzie twoja empatia
Pisałem na YT kiedyś, jak pies może zagryźć dorosłego człowieka, to trzeba być inwalidą. Wyśmiali mnie że człowiek nie ma szans się obronić przed pitbulem, a tu taki piękny przykład, niemal podręcznikowo
podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
Wygląda, jakby jakieś zapasy tu były ciut ćwiczone, albo co... Anyway, dobrze że mu tętnicy nie rozszarpał. A w Chinach to już pchlarza by na części sprzedawali po ćwiartowaniu i upieczeniu...
Bo to jest pętla z drutu na kiju potrzebna. Złapać pchlarza na pętlę, potem do wora, wór z pchlarzem tłuc kijem tak ze 30 minut (ale uważać, żeby nie zatłuc), potem nóż, zarżnąć, wybebeszyć, oskórować i jest: mięso na zajebistą pieczeń i super smalczyk. Tak to się robi. A pieczeń super rozgrzewa - dobra na zimę.
J🤬y worek na pchły aż przestał ogonkiem merdać, ale c🤬ja zrozumiał więc do odj🤬ia darmozjad j🤬y.
Piękna walka. Obydwaj powinni walczyc dla UFC. Albo chociaz ściągnijmy tego psa do Polski, będzie walczył w KSW.
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Pisałem na YT kiedyś, jak pies może zagryźć dorosłego człowieka, to trzeba być inwalidą. Wyśmiali mnie że człowiek nie ma szans się obronić przed pitbulem, a tu taki piękny przykład, niemal podręcznikowo
No wiesz, to zależy od wielu czynników. Jak się taka k🤬a wbije Ci w rękę to z bólu nic nie zrobisz.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Szary_Jeleń napisał/a:
No wiesz, to zależy od wielu czynników. Jak się taka k🤬a wbije Ci w rękę to z bólu nic nie zrobisz.
Bólu nawet nie poczujesz w jak ci adrenalina uderzy, chyba że należysz do tych którzy pod wpływem adrenaliny stają jak wryci i nie mogą ruszyć nawet palcem
podpis użytkownika
Bólu nawet nie poczujesz w jak ci adrenalina uderzy, chyba że należysz do tych którzy pod wpływem adrenaliny stają jak wryci i nie mogą ruszyć nawet palcem
Oby Cię nigdy pies nie up🤬lił.
podpis użytkownika
Szary_Jeleń napisał/a:
Oby Cię nigdy pies nie up🤬lił.
Up🤬lił, dlatego wiem co mówię, adrenalina potrafi zdziałać cuda
podpis użytkownika
Up🤬lił, dlatego wiem co mówię, adrenalina potrafi zdziałać cuda
Mnie up🤬lił w łydkę i c🤬ja dała adrenalina. Pewnie zależy od człowieka.
podpis użytkownika