Kolega właściciela próbuje zwrócić uwagę psa i zabrać go na spacer.
Pies reaguje na nietypowe stwierdzenie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RmX
2014-05-25, 12:35
Pies Trynkiewicza?
konto usunięte
2014-05-25, 12:36
pies na dzieci
zaczynam wierzyc w reinkarnacje

mariusz trynkiewicz w nowym ciele
konto usunięte
2014-05-25, 12:39
jakbym widział siebie
konto usunięte
2014-05-25, 12:44
@Junki3 a co tez merdasz ogonkiem do swojego pana?
stwierdzenie zatwardzenie.
Widać, że się pies nasłuchał swojego właściciela
Mix Pitbulla

Niech przeciwnicy tej rasy w końcu się wypowiedzą, tyle komentarzy a jeszcze nic o rasie. Dziwne
Pies pewnie reaguje na słowo dziecko/dzieci, więc jakiej by zlepki nie zrobić i tak się ucieszy
Btw. kamień już mam, więc dzięki.
konto usunięte
2014-05-25, 13:34
jak gościu nauczył psa takiego czegoś to na 100% lubi takie rzeczy,poza tym już z wyglądu widać w nim pedofila.
Pewnie imię psa zaczyna się na "czaj" lub coś w ten deseń i już. Ja mogę na swojego psa zawołać KSerokopiarka lub cokolwiek co zaczyna się na KS i zawsze zareaguje.
konto usunięte
2014-05-25, 14:37
konto usunięte
2014-05-25, 15:35
Jest w filmie powiedziane, pies się wabi Meatwad. Na początku widać jak reaguje na to typowo jak na swoje imię.
Jeśli chodzi o niebezpieczne rasy psów: cyganie są bardzo niebezpieczną "rasą". Powinno się ich wpuszczać do autobusu tylko w kajdankach żeby nikogo nie okradli.
konto usunięte
2014-05-25, 15:40
Pies nie reaguje na słowa a na tonacje w jakiej je wypowiadamy. Czyli można mówić co chcesz, jeśli tonacja jest ta sama to pies tak samo zareaguje.