👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sytuacja z życia. Byłem na rodzinnym kuligu w lesie i jadąc mój ojciec zauważył typa przywiązującego psa do drzewa drutem. Wtedy zadzwoniliśmy na policję itp. ale teraz szczerze żałuję że nie przywiązaliśmy mu fiuta do zderzaka i nie przetargaliśmy przez cały las... Za takie krzywdy wobec zwierząt kara śmierci to mało...

dla byłego właściciela z dedykacją:
youtube.com/watch?v=7fb2tmxPXAs
youtube.com/watch?v=7fb2tmxPXAs

Stan agonalny spowodowany odwodnieniem i wyziębieniem. Podawanie jedzenia nic nie da. Jedyny ratunek to kroplówka glukozowa.

To się nazywa naiwność. Was kiedyś też tak ktoś przywiąże jeśli będziecie ufni za bardzo.

Kiedyś uratowałem psa (suczkę) z podobnych opresji, było to później najwierniejsze zwierzę na ziemi.
Trzeba było uważać, wystarczyło jak ktoś (nawet podczas głupiej zabawy) chwycił mnie za rękę, ta od razu rzucała się do mojej obrony. to taki pies, który poszedłby zw właścicielem w ogień.
Mam nadzieję, ze psina z filmiku ma już nowy dom, dobrze mu z pyska patrzy.
Trzeba było uważać, wystarczyło jak ktoś (nawet podczas głupiej zabawy) chwycił mnie za rękę, ta od razu rzucała się do mojej obrony. to taki pies, który poszedłby zw właścicielem w ogień.
Mam nadzieję, ze psina z filmiku ma już nowy dom, dobrze mu z pyska patrzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie