@Up W mieście to trudno znaleźć właściciela ale na wsiach tak powinno się robić ^^ I wrzucać wideo ze sk🤬ielami tutaj
Sytuacja z życia. Byłem na rodzinnym kuligu w lesie i jadąc mój ojciec zauważył typa przywiązującego psa do drzewa drutem. Wtedy zadzwoniliśmy na policję itp. ale teraz szczerze żałuję że nie przywiązaliśmy mu fiuta do zderzaka i nie przetargaliśmy przez cały las... Za takie krzywdy wobec zwierząt kara śmierci to mało...
k🤬a mać jak bym dopadła takiego sk🤬iela to nie ręczę za siebie
dopadł ;p
dopadł ;p
podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!
@up
Ja z Sosnowca, a poj🤬y.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ja z Sosnowca, a poj🤬y.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

właściciela jak bym dorwał, nap🤬lałbym bez opamiętania - jakim sk🤬ielem trzeba być żeby psa w zimie zostawić na pewną śmierć w środku lasu??!!

dla byłego właściciela z dedykacją:
youtube.com/watch?v=7fb2tmxPXAs
youtube.com/watch?v=7fb2tmxPXAs
Można oddać do schroniska. Nie bo po c🤬j, lepiej do drzewa przywiązać aby zdechł.
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.
Stan agonalny spowodowany odwodnieniem i wyziębieniem. Podawanie jedzenia nic nie da. Jedyny ratunek to kroplówka glukozowa.

To się nazywa naiwność. Was kiedyś też tak ktoś przywiąże jeśli będziecie ufni za bardzo.

Kiedyś uratowałem psa (suczkę) z podobnych opresji, było to później najwierniejsze zwierzę na ziemi.
Trzeba było uważać, wystarczyło jak ktoś (nawet podczas głupiej zabawy) chwycił mnie za rękę, ta od razu rzucała się do mojej obrony. to taki pies, który poszedłby zw właścicielem w ogień.
Mam nadzieję, ze psina z filmiku ma już nowy dom, dobrze mu z pyska patrzy.
Trzeba było uważać, wystarczyło jak ktoś (nawet podczas głupiej zabawy) chwycił mnie za rękę, ta od razu rzucała się do mojej obrony. to taki pies, który poszedłby zw właścicielem w ogień.
Mam nadzieję, ze psina z filmiku ma już nowy dom, dobrze mu z pyska patrzy.