Co za poj🤬y Azjata 🙈 liczyłem że go rozjeździe jakaś ciężarówka lub traktor 😅 co za rozczarowanie 😔
nuta podpięta ideolo, nawet nie przeszkadza ten pogański język
Shadowrun napisał/a:
Co za poj🤬y Azjata 🙈 liczyłem że go rozjeździe jakaś ciężarówka lub traktor 😅 co za rozczarowanie 😔
co za chory pojeb 🤣
To było tak głupie, że aż śmieszne. Ciekawe czy pieseł jeszcze obszczeka jakiś motór w przyszłości?

Pieseł już widział się w garnku, w roli obiadu skośniaka... 😂
Nie spodziewałem się że taki mały pies może tak długo sp🤬alać i jeszcze od czasu do czasu coś tam szczekać. W pewnym momencie pomyślałem że jestem robiony w c🤬ja i ten film jest zapętlony

pSTANLEY napisał/a:
Nie spodziewałem się że taki mały pies może tak długo sp🤬alać i jeszcze od czasu do czasu coś tam szczekać. W pewnym momencie pomyślałem że jestem robiony w c🤬ja i ten film jest zapętlony
Ja bardziej myślałem, że debil zagoni tego psa na śmierć. No i miałem nadzieję, że za którymś zakrętem spotka się Azjata z rozpędzonym samochodem.
Mi się to dobrze oglądało
pies nie wyjdzie x chaty przez tydzień

pSTANLEY napisał/a:
to szpic, to bardzo mądre, wytrzymałe pieski, zadziorne przy tym cholery, miałam kiedyś szpica, mój najukochańszy piesek, bardzo inteligentny, prawdziwy obrońca, żadnego dziecka nie ruszył, moim zdaniem pies idealny
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Kosmaty sie czegoś nauczy z tej lekcji? Wątpię. Po godzinie wyjdzie i znowu zacznie zgrywać większego kundla niz jest.
Widze takie kudłate dziadostwo, nadzierające paszcze, podbiegające, skaczące bez powodu, to pragnę by w koncu zechcialo wkręcic się w koło i dalo wszystkim świety spokój...
Motop🤬ka okazałsię prawdziwą motop🤬ką, był tak blisko, a mimo wszystko obiad mu sp🤬zielił. 😞
Widze takie kudłate dziadostwo, nadzierające paszcze, podbiegające, skaczące bez powodu, to pragnę by w koncu zechcialo wkręcic się w koło i dalo wszystkim świety spokój...
Motop🤬ka okazałsię prawdziwą motop🤬ką, był tak blisko, a mimo wszystko obiad mu sp🤬zielił. 😞