Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piesek się tylko chce bawić
pikabu • 2025-02-27, 7:31

Wczoraj w Jekaterynburgu doszło do kolejnego ataku psa. Matka przykryła swojego synka swoim ciałem, a rottweiler go zaatakował. A potem nadeszła bezradność...Pies został ostatecznie zabrany przez jego właścicielkę. W rozmowie z policją twierdziła, że ​​nie wiedziała, co się stało. Miejscowi twierdzą, że to już trzeci przypadek ataku rottweilera na człowieka. U poszkodowanej kobiety zdiagnozowano otwarte złamanie ręki i liczne rany pogryzieniowe.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Qubec 2025-02-27, 10:20 1
Tylu odważnych pisze tu pierdoły a jak by się okazało co do czego to by uciekli do bagażnika żeby nie wskoczymy im pies przez okno do auta.
Zgłoś
smc 2025-02-27, 11:14 1
Palec w dupę zawsze pomaga. Zawsze.
Zgłoś
Marp90 2025-02-27, 12:10 1
Dobry psiak, zasłużył na pełną miskę
Zgłoś
derevil 2025-02-27, 12:24
Krzysztof1988 napisał/a:

Każdy pies który zaatakuje chociaż trochę człowieka, powinien byś odstrzelony na miejscu.

Przecież pisze, że to w Rosji. Widzisz tam człowieka?
Zgłoś
mitakana666 2025-02-27, 12:37 1
Lubię psy. Ale taki pies to już jedynie na odstrzał. Tym bardziej ta rasa. Miałem 2 dobermany. Pitbule to h🤬j kiedy wpadną w trans
Zgłoś
CroSS_D 2025-02-27, 13:47 5
Śrubokręt ma typ w aucie. Ja bym wyskoczył, wystawił ramię owinięte w bluzę i zadźgał budlaka...
Zgłoś
Pablohasan85 2025-02-27, 14:18 1
miedzion napisał/a:

Ty masz tu teorie oderwaną od kontekstu, widać że siedzą na drodze, typ w aucie siedzie to też raczej przypadkowy typ. Czyli nie są na posesji. Takie psy trzeba potrafić ułożyć a za zwyczaj biorą je patusy z niską samooceną i układają je właśnie do tego żeby bronić się nimi na ulicy. Chodzą i p🤬lą że pies zaczyna się od kolana i cieszą się jak ich fafik pitbulek czy inny doberman puści się za jakimś kotem czy małym ratlerkiem. A jak już pozna krew to i dzieci zagryzie. Dramat....

Ta teoria z krwią to jest dramat. Za dużo filmów z pogranicza sci-fi i grozy. Już przeszło 20 lat hoduje owczarki niemieckie. MIałem rózne, ostre, łagodne a inne zupełnie ciapowate. MIałem takiego co liwkidował wszystko co wpadło na posesje. Pies, kot ,kura, gazownik, listonosz.
Natomiast nigdy nie atakował ludzi na spacerze czy gdziekolwiek poza domem. Obecnie mam dużego samca ktory kiedys w zabawie prawie odgyrzł mi kciuk. Z mojej winy. I jakoś tez nie zosstał mordercą mimo ze krwi zasmakował.
Zgłoś
kosioraldo 2025-02-27, 14:33 5
Pablohasan85 napisał/a:

Ta teoria z krwią to jest dramat. Za dużo filmów z pogranicza sci-fi i grozy. Już przeszło 20 lat hoduje owczarki niemieckie. MIałem rózne, ostre, łagodne a inne zupełnie ciapowate. MIałem takiego co liwkidował wszystko co wpadło na posesje. Pies, kot ,kura, gazownik, listonosz.
Natomiast nigdy nie atakował ludzi na spacerze czy gdziekolwiek poza domem. Obecnie mam dużego samca ktory kiedys w zabawie prawie odgyrzł mi kciuk. Z mojej winy. I jakoś tez nie zosstał mordercą mimo ze krwi zasmakował.

Ja ogólnie słyszałem że fiuta też Ci odgryzł w zabawie, ale bym tymi grabiami temu kundlowi przyj🤬 w łeb, zaj🤬bym go tam na miejscu pchlarza p🤬lonego
Zgłoś
jah1 2025-02-27, 14:40 1
W Rosji są to częste przypadki, gdy watahy psów lub pojedyncze osobniki atakują przechodniów. Ofiary idą w setki rocznie. Wot, wsio normalno...
Zgłoś
Pablohasan85 2025-02-27, 14:51
kosioraldo napisał/a:

Ja ogólnie słyszałem że fiuta też Ci odgryzł w zabawie, ale bym tymi grabiami temu kundlowi przyj🤬 w łeb, zaj🤬bym go tam na miejscu pchlarza p🤬lonego

fiuta to mi prawie zjadła twoja matka. grabiami też ją robiłem. i c🤬ja byś temu psu zrobił bo jestes lamusem z internetów
Zgłoś
panar3 2025-02-27, 15:03
Krzysztof1988 napisał/a:

Każdy pies który zaatakuje chociaż trochę człowieka, powinien byś odstrzelony na miejscu.

Murzyn też. Wyłączam sytuację gdy pies broni domu albo pana, co nie tyczy się cz🤬chów, rzecz jasna.
Zgłoś
O................ń 2025-02-27, 15:14
Bohaterska kobieta. Szacunek dla niej.
Jakże inne zachowanie od ukra na froncie, który przed dronem zasłania się dzieckiem...
Zgłoś
kosioraldo 2025-02-27, 15:24
Pablohasan85 napisał/a:

fiuta to mi prawie zjadła twoja matka. grabiami też ją robiłem. i c🤬ja byś temu psu zrobił bo jestes lamusem z internetów

Zabolało bezfiutowcu? Podobno chociaż torbę Ci zostawił to jak wsadzasz berlinkę w dziurę po flaku to różnicy w sumie nie ma 😂
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-27, 15:35 3
[ Dodano 2025-02-27, 15:37 ]
jah1 napisał/a:

W Rosji są to częste przypadki, gdy watahy psów lub pojedyncze osobniki atakują przechodniów. Ofiary idą w setki rocznie. Wot, wsio normalno...

Na Ukrainie i Białorusi to samo.
Zgłoś
esa 2025-02-27, 16:23 2
gdzie te czasy kiedy Poligon wsparł człowieka dobrym słowem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie