Wczoraj w Jekaterynburgu doszło do kolejnego ataku psa. Matka przykryła swojego synka swoim ciałem, a rottweiler go zaatakował. A potem nadeszła bezradność...Pies został ostatecznie zabrany przez jego właścicielkę. W rozmowie z policją twierdziła, że nie wiedziała, co się stało. Miejscowi twierdzą, że to już trzeci przypadek ataku rottweilera na człowieka. U poszkodowanej kobiety zdiagnozowano otwarte złamanie ręki i liczne rany pogryzieniowe.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
Wczoraj w Jekaterynburgu doszło do kolejnego ataku psa. Matka przykryła swojego synka swoim ciałem, a rottweiler go zaatakował. A potem nadeszła bezradność...Pies został ostatecznie zabrany przez jego właścicielkę. W rozmowie z policją twierdziła, że nie wiedziała, co się stało. Miejscowi twierdzą, że to już trzeci przypadek ataku rottweilera na człowieka. U poszkodowanej kobiety zdiagnozowano otwarte złamanie ręki i liczne rany pogryzieniowe.
Tylu odważnych pisze tu pierdoły a jak by się okazało co do czego to by uciekli do bagażnika żeby nie wskoczymy im pies przez okno do auta.
Krzysztof1988 napisał/a:
Każdy pies który zaatakuje chociaż trochę człowieka, powinien byś odstrzelony na miejscu.
Przecież pisze, że to w Rosji. Widzisz tam człowieka?
Śrubokręt ma typ w aucie. Ja bym wyskoczył, wystawił ramię owinięte w bluzę i zadźgał budlaka...
W Rosji są to częste przypadki, gdy watahy psów lub pojedyncze osobniki atakują przechodniów. Ofiary idą w setki rocznie. Wot, wsio normalno...
Bohaterska kobieta. Szacunek dla niej.
Jakże inne zachowanie od ukra na froncie, który przed dronem zasłania się dzieckiem...
Jakże inne zachowanie od ukra na froncie, który przed dronem zasłania się dzieckiem...
[ Dodano 2025-02-27, 15:37 ]
Na Ukrainie i Białorusi to samo.
jah1 napisał/a:
W Rosji są to częste przypadki, gdy watahy psów lub pojedyncze osobniki atakują przechodniów. Ofiary idą w setki rocznie. Wot, wsio normalno...
Na Ukrainie i Białorusi to samo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie