Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piesek się tylko chce bawić
pikabu • 2025-02-27, 7:31

Wczoraj w Jekaterynburgu doszło do kolejnego ataku psa. Matka przykryła swojego synka swoim ciałem, a rottweiler go zaatakował. A potem nadeszła bezradność...Pies został ostatecznie zabrany przez jego właścicielkę. W rozmowie z policją twierdziła, że ​​nie wiedziała, co się stało. Miejscowi twierdzą, że to już trzeci przypadek ataku rottweilera na człowieka. U poszkodowanej kobiety zdiagnozowano otwarte złamanie ręki i liczne rany pogryzieniowe.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
darayavahus 2025-02-27, 7:38 6
A typ siedzi i nagrywa
Zgłoś
Krzysztof1988 2025-02-27, 7:38 118
Każdy pies który zaatakuje chociaż trochę człowieka, powinien byś odstrzelony na miejscu.
Zgłoś
Lobo24 2025-02-27, 7:46 26
I ja się pytam gdzie są zoofile kiedy są naprawdę potrzebni.
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-02-27, 8:06 64
Krzysztof1988 napisał/a:

Każdy pies który zaatakuje chociaż trochę człowieka, powinien byś odstrzelony na miejscu.

Razem z właścicielem,
Zgłoś
Pablohasan85 2025-02-27, 8:23 2
Krzysztof1988 napisał/a:

jak mi wejdzie zlodziej na posesje i psy go pogryzą to mają byc odstrzelone? bo zrobiły robote do któej sa przeznaczone?
Co innego ten rotweiler. Chociaz tez nie ma kontekstu zajscia. JAk ta p🤬da wlazla na ten ktorego pilnuje to sama sobie winna aczkolwiek nie znam pol normalnego rotweilera. Zawsze zj🤬e jak ich wlasciciele.
Zgłoś
htp 2025-02-27, 8:49 1
Pablohasan85 napisał/a:

jak mi wejdzie zlodziej na posesje i psy go pogryzą to mają byc odstrzelone? bo zrobiły robote do któej sa przeznaczone?
Co innego ten rotweiler. Chociaz tez nie ma kontekstu zajscia. JAk ta p🤬da wlazla na ten ktorego pilnuje to sama sobie winna aczkolwiek nie znam pol normalnego rotweilera. Zawsze zj🤬e jak ich wlasciciele.

A ja znam (i to niejednego) dobrze ułożonego rottweilera. Ale masz rację - jak ich właściciel.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2025-02-27, 9:25 3
To jedyny przypadek, kiedy tłusta świnia się do czegoś przydała....
Zgłoś
dwakilo 2025-02-27, 9:30 9
Szczęście w nieszczęściu, że to już za Bugiem więc tak naprawdę nic się nie stało.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
DeLux 2025-02-27, 9:39 5
Ciekawe jakby sk🤬iel charczał z kosą w szyi.
Zgłoś
Jersey 2025-02-27, 9:39
To nie są psy dla ludzi którzy chcą podbić własne ego i spacerować sobie ...
Zgłoś
MafiCk 2025-02-27, 9:48 1
A wystarczy mieć ze sobą gaz
Zgłoś
Danielll111 2025-02-27, 9:53
Po prostu chciał się pobawić to wszystko:D
Zgłoś
miedzion 2025-02-27, 10:00 5
Pablohasan85 napisał/a:

Ty masz tu teorie oderwaną od kontekstu, widać że siedzą na drodze, typ w aucie siedzie to też raczej przypadkowy typ. Czyli nie są na posesji. Takie psy trzeba potrafić ułożyć a za zwyczaj biorą je patusy z niską samooceną i układają je właśnie do tego żeby bronić się nimi na ulicy. Chodzą i p🤬lą że pies zaczyna się od kolana i cieszą się jak ich fafik pitbulek czy inny doberman puści się za jakimś kotem czy małym ratlerkiem. A jak już pozna krew to i dzieci zagryzie. Dramat....
Zgłoś
kawior2007 2025-02-27, 10:09 6
Czemu ktoś nie przebił tego sk🤬ysyna tymi grabiami to ja nie rozumiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie