Wczoraj w Jekaterynburgu doszło do kolejnego ataku psa. Matka przykryła swojego synka swoim ciałem, a rottweiler go zaatakował. A potem nadeszła bezradność...Pies został ostatecznie zabrany przez jego właścicielkę. W rozmowie z policją twierdziła, że nie wiedziała, co się stało. Miejscowi twierdzą, że to już trzeci przypadek ataku rottweilera na człowieka. U poszkodowanej kobiety zdiagnozowano otwarte złamanie ręki i liczne rany pogryzieniowe.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
Wczoraj w Jekaterynburgu doszło do kolejnego ataku psa. Matka przykryła swojego synka swoim ciałem, a rottweiler go zaatakował. A potem nadeszła bezradność...Pies został ostatecznie zabrany przez jego właścicielkę. W rozmowie z policją twierdziła, że nie wiedziała, co się stało. Miejscowi twierdzą, że to już trzeci przypadek ataku rottweilera na człowieka. U poszkodowanej kobiety zdiagnozowano otwarte złamanie ręki i liczne rany pogryzieniowe.
Krzysztof1988 napisał/a:
Każdy pies który zaatakuje chociaż trochę człowieka, powinien byś odstrzelony na miejscu.
Już nie przesadzajmy i nie porównujmy ruskich do człowieka
Psy wykazujące taką agresję wobec ludzi należy bezwzględnie utylizować. Gdyby mój pies zdecydował się zastosować wobec mnie przemoc fizyczną, to odpowiedziałbym mu tym samym. Jego natura wyposażyła w głupi łepek i zęby, a człowieka w rozwinięty mózg, inteligencję, silne ręce, nogi i rozmaite narzędzia pomocnicze, które sobie stworzył i nie zawaha się ich użyć.
Krzysztof1988 napisał/a:
Każdy pies który zaatakuje chociaż trochę człowieka, powinien byś odstrzelony na miejscu.
A zaraz po nim właściciel kundla.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie