Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piesek się tylko chce bawić
pikabu • 2025-02-27, 7:31

Wczoraj w Jekaterynburgu doszło do kolejnego ataku psa. Matka przykryła swojego synka swoim ciałem, a rottweiler go zaatakował. A potem nadeszła bezradność...Pies został ostatecznie zabrany przez jego właścicielkę. W rozmowie z policją twierdziła, że ​​nie wiedziała, co się stało. Miejscowi twierdzą, że to już trzeci przypadek ataku rottweilera na człowieka. U poszkodowanej kobiety zdiagnozowano otwarte złamanie ręki i liczne rany pogryzieniowe.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
C................i 2025-02-27, 16:34 1
i tak to jest z tymi p🤬lonymi psiarzami a w sylwestra to płaczą najwięcej, żeby was k🤬y c🤬j strzelił za te wasze zaj🤬e sierściuchy
Zgłoś
subik 2025-02-27, 17:16
heheheh ale fejsbuczka nie odpusciła , jest na bieżąco xD
Zgłoś
AH88 2025-02-27, 17:37
Gość ma czerwone skarpetki a dzis przecież nie piatek
Zgłoś
BazantSzary 2025-02-27, 19:54
Krzysztof1988 napisał/a:

Każdy pies który zaatakuje chociaż trochę człowieka, powinien byś odstrzelony na miejscu.

Jestem po pogryzieniu, jest procedura sanepidu, pies trafia na obserwację czy nie ma wścieklizny, potem jak najbardziej do utylizacji, ten co mnie pogryzł, p🤬lony po końskiej dawce zastrzyku usypiającego i po zastrzyku w płuco, jeszcze j🤬y wstał i się przeszedł 4 metry.
Zgłoś
Harnek 2025-02-27, 21:40
Dobry piesek, dobrze gryzie ruskich.
Zgłoś
mauser 2025-02-27, 22:37
odstrzelić bydle a potem właścicielke
Zgłoś
Keiko73 2025-02-27, 23:06
I ta bezsilnosc bo nie masz broni
Zgłoś
widez2 2025-02-28, 3:04
dobry piesek. Z filmu nie wynika, dlaczego tej ruskiej k🤬y w panterce nie próbował zagryźć dodatkowo, ale za próbę wykończenia larwy powinien dostać medal.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-28, 5:16
Krzysztof1988 napisał/a:

Każdy pies który zaatakuje chociaż trochę człowieka, powinien byś odstrzelony na miejscu.

Tak to działa w UK, oficjalnie mówi się, że pies został "zniszczony" (destroyed).
A na Sadolu p🤬lenie, że UK to lewacki kraj, którym rządzą pidzy. Chyba jednak nie.
Zgłoś
qmaverickq 2025-02-28, 14:30
Krzysztof1988 napisał/a:

Już nie przesadzajmy i nie porównujmy ruskich do człowieka
Zgłoś
Pogromca_Mitów 2025-03-01, 18:35 1
Psy wykazujące taką agresję wobec ludzi należy bezwzględnie utylizować. Gdyby mój pies zdecydował się zastosować wobec mnie przemoc fizyczną, to odpowiedziałbym mu tym samym. Jego natura wyposażyła w głupi łepek i zęby, a człowieka w rozwinięty mózg, inteligencję, silne ręce, nogi i rozmaite narzędzia pomocnicze, które sobie stworzył i nie zawaha się ich użyć.
Zgłoś
gallanonim800 2025-03-07, 21:22
Krzysztof1988 napisał/a:

A zaraz po nim właściciel kundla.
Zgłoś