Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z wieloma psami miałem w życiu do czynienia, ale nigdy nie trafiłem na takiego psiego debila jak na Sadisticu. Z tą rasą faktycznie coś jest nie tak. Wszystkie obowiązkowo do uśpienia.
Fejk jak c🤬j małpy nie pomagają białym.....jak by mu po wszystkim portfel zaj🤬i to by było naturalne ,w to nie wierzę......
Wepss napisał/a:
Z wieloma psami miałem w życiu do czynienia, ale nigdy nie trafiłem na takiego psiego debila jak na Sadisticu. Z tą rasą faktycznie coś jest nie tak. Wszystkie obowiązkowo do uśpienia.
A wiesz co się dzieje w psim móżdżku gdy zbiorą sie w sforę? Dokładnie to co na filmie. I to u każdego psa bez wyjątku. Taka natura.
Dwie sprawy. Czarnemu nawet pitbull nie ufa a po drugie. Czarni, pomagają, nie kradną, posiadają legalnie broń i nie strzelają do ludzi żeby ich obrabować tylko bronić? Świat się kończy
Ciekawe gdzie właściciel ? Jeszcze go trzeba poczęstować ołowiem.
Cz@rni ludzie są normalni ale muszą być po prostu s3gregowani na normalnych i takich ktorzy muszą być izolowani.
nessika napisał/a:
A wiesz co się dzieje w psim móżdżku gdy zbiorą sie w sforę? Dokładnie to co na filmie. I to u każdego psa bez wyjątku. Taka natura.
to calkiem jak u naszych sebixow pod monopolem