👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A mówili, że jak wróci szkoła, to skończy się wrzucanie gimbo-gówna na sadistica. Oj, naiwni Wy...
Nie jest fajnie dostać od takiej baby. Żyj z taką dobrze, to ci dobrze kotleta ubije.
PGRO84 napisał/a:
-mami co je to coura?
- hajzle jeden
Tak to brzmiało w oryginale.
co to za film kojarzysz może?
MatiLodz napisał/a:
co to za film kojarzysz może?
FIlm produkcji czechosłowackiej pt. "Słońce, siano i parę razy po gębie" (1989)
up@ tytuł idealnie oddaje to, co jest w tych 5 sekundach. Muszę zobaczyć cały film jesli jest tak zajebisty jak ten urywek
panta_rhei napisał/a:
Kolega pyta czy ma ktoś link do całości
Piękna scena, aż synka zawołałem, żeby mu pokazać jak od teraz będzie po pysku dostawał
stereo!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie