👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

"Znam prawo polskie i tak samo kanadyjskie i włoskie."
Stwierdzam poalkoholową mitomanię.
Stwierdzam poalkoholową mitomanię.

w sumie fajnie ostatnio to prawo zmienili aby wreszcie z miejsca nakładać kary 5-10 tyś, ale z drugiej strony mega komiczne jest to że chcą zabierać prawko za przekroczenie limitu o 50km/h, wyobraźcie sobie że u mnie na wiosce postawili (na prostej drodze ! !) znak do 30km/h a tam ponad połowa ludzi nawet poniżej stówy nie schodzi
tylko czekać aż pały przyjadą na awans zbierać...

@grudzin
bo wioska oznacza teren zabudowany młotku! to że nie znajduje się ona w mieście nie znaczy że mieszkańcom należy się mniej bezpieczeństwa
bo wioska oznacza teren zabudowany młotku! to że nie znajduje się ona w mieście nie znaczy że mieszkańcom należy się mniej bezpieczeństwa
poza kamera jakby przyjęła kilka batów to może by zapamiętała, że nie prowadzi się po alkoholu
Nie oglądajcie tego szkoda czasu... Baba sie nachlała i dostała 5000 zł grzywny i straciła na 3 lata prawko... wszystko

0,5 promila... Bez kitu bandzior niczym ojciec chrzestny sycylijskiej mafii. Szkodliwość społeczna 0, ale statystyki podbite...
o,5 w takim stanie sam nieraz prowadzę auto, bez przesady w niektórych krajach nawet za to nie łapią.
Wy tak seria z tą alkoholiczką? Przecież 0,4 to można mieć po jednym piwie. Nachlała się? Jezu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie