'20 lat musi minąć'
Tak k🤬a. Za 20 lat wg. niej będzie można bezkarnie jeździć po pijaku?
J🤬a alkoholiczka. Powinni ją na dołek na 48 zabrać to by się suka może czegoś nauczyła a nie piesek pod pachę i do taksóweczki.
Przez takich j🤬ych pijaków ludzie giną na drogach.
W showbiznesie robi..... pewnie na rurze tańczy w klubie go-go. J🤬a pijuska.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tak k🤬a. Za 20 lat wg. niej będzie można bezkarnie jeździć po pijaku?
J🤬a alkoholiczka. Powinni ją na dołek na 48 zabrać to by się suka może czegoś nauczyła a nie piesek pod pachę i do taksóweczki.
Przez takich j🤬ych pijaków ludzie giną na drogach.
W showbiznesie robi..... pewnie na rurze tańczy w klubie go-go. J🤬a pijuska.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

"Znam prawo polskie i tak samo kanadyjskie i włoskie."
Stwierdzam poalkoholową mitomanię.
Stwierdzam poalkoholową mitomanię.

w sumie fajnie ostatnio to prawo zmienili aby wreszcie z miejsca nakładać kary 5-10 tyś, ale z drugiej strony mega komiczne jest to że chcą zabierać prawko za przekroczenie limitu o 50km/h, wyobraźcie sobie że u mnie na wiosce postawili (na prostej drodze ! !) znak do 30km/h a tam ponad połowa ludzi nawet poniżej stówy nie schodzi
tylko czekać aż pały przyjadą na awans zbierać...

"Gdybym pila to bym nie jechala. Po pierwsze.
Po drugie jestem tak naj🤬a, ze nie jestem w stanie pic.
Po trzecie jestem prostej budowy. Mozecie mnie zwac vel Prosta P🤬da"
Po drugie jestem tak naj🤬a, ze nie jestem w stanie pic.
Po trzecie jestem prostej budowy. Mozecie mnie zwac vel Prosta P🤬da"

@grudzin
bo wioska oznacza teren zabudowany młotku! to że nie znajduje się ona w mieście nie znaczy że mieszkańcom należy się mniej bezpieczeństwa
bo wioska oznacza teren zabudowany młotku! to że nie znajduje się ona w mieście nie znaczy że mieszkańcom należy się mniej bezpieczeństwa
poza kamera jakby przyjęła kilka batów to może by zapamiętała, że nie prowadzi się po alkoholu
Nie oglądajcie tego szkoda czasu... Baba sie nachlała i dostała 5000 zł grzywny i straciła na 3 lata prawko... wszystko

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum
0,5 promila... Bez kitu bandzior niczym ojciec chrzestny sycylijskiej mafii. Szkodliwość społeczna 0, ale statystyki podbite...
o,5 w takim stanie sam nieraz prowadzę auto, bez przesady w niektórych krajach nawet za to nie łapią.
Wy tak seria z tą alkoholiczką? Przecież 0,4 to można mieć po jednym piwie. Nachlała się? Jezu