Kierownik to ma życie, żeby nie baba to by nie wiedział co ma robić

I babsko od razu z op🤬lem "jeszcze to musiales zobaczyc".. jego wina, k🤬a mac
K🤬a mać ! dobrze ze ja już po rozwodzie dawno jestem, posłuchałem tego babsztyla i juz mi się cisnienie podniosło !
Bez kitu kobiety sa do sexu i rodzenia/wychowywania dzieci ale nie żeby z nimi 24h na dobe przebywać i słuchać tego ich p🤬lenia bez przerwy.
Bez kitu kobiety sa do sexu i rodzenia/wychowywania dzieci ale nie żeby z nimi 24h na dobe przebywać i słuchać tego ich p🤬lenia bez przerwy.
"A, jeszcze to musiałeś zobaczyć"he he he co za babsztyl mogła mu oczy jeszcze zasłonić
voodoo_16 napisał/a:
I babsko od razu z op🤬lem "jeszcze to musiales zobaczyc".. jego wina, k🤬a mac
Ja to widzę zupełnie inaczej. Według mnie to matka i syn (zapewne jeszcze jedynak). Ona wypowiada te słowa z obawy o jego kruchą psychikę. Matka ma go za taką zniewieściałą p🤬dę i jest nadopiekuńcza, albo gostek faktycznie jest dupa wołowa.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Prosty napisał/a:
Wyjeb ją z auta na autostradzie gdzieś, co za babsztyl
Typowa zmywarka 🤣
Pyszuki napisał/a:
Uwazaj zebysmy my nie spadli, co za tepy babsztyl xDD
Darcia p🤬dy nie ma, ale nie mogło się obyć bez dramatyzowania i kręcenia wora partnerowi.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
K🤬a mać ! dobrze ze ja już po rozwodzie dawno jestem, posłuchałem tego babsztyla i juz mi się cisnienie podniosło !
Dla tego teraz będziesz gościem hard fetysze itp XD
MalyjohC napisał/a:
"A, jeszcze to musiałeś zobaczyć"he he he co za babsztyl mogła mu oczy jeszcze zasłonić
pewnie chodziło o to,że skoro zobaczył wypdaek to musi się zatrzymać i zadzwonić na 112. Jakby nie widział to by pojechał dalej i nie tracił czasu.