Podobno w trakcie jazdy odciął sobie język scyzorykiem, i dezynfekował alkoholem, stąd flaszka pod siedzeniem. Tak było nie zmyślam.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2024-12-03, 5:59
kacapy sa zj🤬e..
joti
2024-12-03, 6:28
Mógł dostać ataku padaczki i odgryzł sobie język. Tym scyzorykiem to raczej go nie uciął, bo nie jest zakrwawiony.
joti napisał/a:
Mógł dostać ataku padaczki i odgryzł sobie język. Tym scyzorykiem to raczej go nie uciął, bo nie jest zakrwawiony.
Wiesz że podczas ataku padaczki nie odgryziesz sobie języka. Kawałek ewentualnie nadgryziesz.
Stary drogowy wyjadacz bo pasy profesjonalnie zapięte nawet poza pojazdem
baronturbina napisał/a:
Wiesz że podczas ataku padaczki nie odgryziesz sobie języka. Kawałek ewentualnie nadgryziesz.
Jasne że tak, ale on sobie raczej właśnie odgryzł kawałek, a nie cały, bo było za mało krwi.
nie no k🤬a jak, gościu się naj🤬 i pewnie ugryzł język tyle w temacie
Może za bardzo wziął do siebie powiedzenie że milczenie jest złotem.
Niezapięte pasy jak wyj🤬 głową,
miał wywalony jęzor to sobie go up🤬lił
Szczepioneczki zaczynają działać 🤡💉 zobaczcie sobie film „ The Crazies” z 1973 roku tam wszystko jest pokazane od a do z 🤡
Sztruks napisał/a:
Szczepioneczki zaczynają działać 🤡💉 zobaczcie sobie film „ The Crazies” z 1973 roku tam wszystko jest pokazane od a do z 🤡
Owojasz się folią do spania? To zmień na inną bo się pocisz chyba
Ale syf w tym samochodzie.
Ha, tfu!
WKND
2024-12-03, 10:42
Wiadomo JP na 101%. Obciął język, żeby nie sprzedawać na psach.
konto usunięte
2024-12-03, 10:49
Kutaw napisał/a:
Wszędzie widzisz Rosjan ukraiński trollu? Haha to się leczy
kacap i ukr to dla mnie jeden c🤬j, najlepiej byloby, jakby znikneli
Niezly klasyk na lawecie, ktos wie co to?