Ja p🤬lę, znowu Wielki Inkwizytor Sadistica przemówił. Zrozum w końcu, Astrobiologu, że nie jesteś ani adminem ani moderatorem więc możesz jedynie troszkę poszczekać ale i tak gówno kogokolwiek obchodzą twoje żale.
PS.Zastanawiam się jak naj🤬e we łbie musisz mieć, żeby cały dzień siedzieć na sadolu i krytykować wszystko co nie zostało wrzucone przez ciebie A materiał nie jest mój tak nawiasem mówiąc.
Nie dziwie mu się , wszystko co fajne zostało albo wycięte albo nie nagrane c🤬jowy materiał.
Może to i Uber ale w sercu typowa j🤬a złotówa.
Ja mysle ze ~phrontch zainteresowal by sie nagrywajacym, on lubi takich chlopcow na hardzie.
Lubi wszystko co sra i ma k🤬sa.
Klient w krawacie , mniej awantutujacy się jest.
Takie menele powinny miec czipa, zeby zaden przewoźnik juz nigdy ich nie podwiózł.
Sobie chipa w tyłek wsadź. Najpierw menelom, później przeciwnikom jedynie słusznej partii, na końcu wszystkim bo jak to tak wyjątki dla niektórych.

2. Gdyby Ci zależało na tych srebrnikach to byś podjechał 30 m zgarnął sianko i miał wyj🤬e.
3. Nie robili Ci bardachy z tego co widać na filmiku. Zwyczajnie naj🤬a patola ale to TY sobie SAM wybrałeś taki zawód więc do siebie pretensje za brak ambicji.
4. Nie poradziłeś sobie z naj🤬ym emerytem który pewnie nawet jak jest trzeźwy nie potrafi utrzymać równowagi i zadzwoniłeś na obsrany na psiarnie
Wnioski. Jesteś j🤬ym szeryfem który jeździ z kamerką i tylko szuka okazji by później dostać atencje na yt czy sadisticu. Prawdopodobnie wynika to z tego, że jesteś niedowartościowany przez swoją nieudolność w życiu.
podpis użytkownika
poker better than lifeA od kiedy k🤬a za Bolta albo Ubera można płacić gotówką?
Typo to pewnie jakiś wiejski taksówkarz i tyle.
A śmiecie które wiózł powinien wysadzić przy zakładzie utylizacji odpadów...
Od zawsze. Wystarczy nie dodawać karty.

Ps. Halman-bongman, bongman-halman astrobiolog poławiacz krabów. Jeszcze nie połączyliście faktów