Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nano50 2021-02-25, 21:54
Jesse.Pinkman napisał/a:

Ja p🤬lę, znowu Wielki Inkwizytor Sadistica przemówił. Zrozum w końcu, Astrobiologu, że nie jesteś ani adminem ani moderatorem więc możesz jedynie troszkę poszczekać ale i tak gówno kogokolwiek obchodzą twoje żale.
PS.Zastanawiam się jak naj🤬e we łbie musisz mieć, żeby cały dzień siedzieć na sadolu i krytykować wszystko co nie zostało wrzucone przez ciebie A materiał nie jest mój tak nawiasem mówiąc.

P🤬lisz. Materiał tak pocięty jak tylko się da. Cała droga, gdzie "było cicho" mogła być utkana docinkami o piciu etc. To samo z pierwszym "psikiem gazem" poza kamerą. P🤬lenie. Jakby Hitler wrzucił taki materiał o sobie to mielibyśmy go za ofiarę i bohatera.

Za mało informacji i tyle.

zdun napisał/a:

za 7 zeta.....

Też bym za c🤬ja nie zapłacił ani złotówki, jakby nagle z dupy kierowca mi w pół trasy powiedział, że tu mnie wysadza.

podpis użytkownika

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
koolowsky 2021-02-25, 23:02 1
Złotówa j🤬a sie przyj🤬a. Gardzę wami patałachami
Zgłoś
Paxiel 2021-02-25, 23:42 2
Słaby materiał, widać że twórca ewidentnie ma parcie na szklo. Jestem niemal pewien ze w wyciszonych i wyciętych fragmentach nagrało się jak kierowca prowokuję pasażera. Tfu na ciebie.

A w dodatku jesteś j🤬y konfident o społecznika. Jeszcze większe tfu na ciebie
Zgłoś
4PalceVNatalce 2021-02-25, 23:52
gaz ma chyba c🤬jowy
Zgłoś
Don_Max 2021-02-26, 0:06
PAjac obciął pol materiału i chce się zalic tu tym materialem. pal gumę lamusie do przyjaciółki napisz a nie tutaj to wrzucasz, ktoś mu powinien konto skasować za takie gown0

PAja,c obciął pol materiału i chce się zalic tu tym materialem. pal gumę lamusie do przyjaciółki napisz a nie tutaj to wrzucasz, ktoś mu powinien konto skasować za takie gown0

P🤬dą i lamus, ciąg pale i wyp🤬alaj

P🤬dą i lamus, ciąg pale i wyp🤬alaj

Piz!dą i lamus, ciąg p!ale i wypie!rdalaj
Zgłoś
Tuco 2021-02-26, 1:07
Obaj siebie warci. Nie ma większej radości dla głupiego, niż znaleźć głupszego od siebie.
Zgłoś
Pyro25 2021-02-26, 21:46
Ten w Uberze też jakiś poj🤬y. Najlepiej całą trójkę powiesić i po sprawie
Zgłoś
mystery0987 2021-02-27, 2:01
pijany ewidentnie mówił o aucie przed kamerą, kierowca zapiździelec jakich mało.

podpis użytkownika

Zmieniajmy świat póki czas, potem może być za późno....
Zgłoś
KANIBAL22 2021-02-27, 4:19
jakaś j🤬a społeczna p🤬da z tego co prowadzi samochód to prawie wyglądało jakby p🤬dzie brakowało wrażeń c🤬j ze naj🤬y jak nie do niego mówił nie raz nap🤬lony wracałem taksówka nigdy mi się nie zdarzyła tak wrażliwa p🤬da za kierownica
Zgłoś
Emis 2021-02-27, 22:26
Debil bo debil ale wycena niezła za starego grata 3000 kalfe za szkło ja pamiętam w moim złomie się zbił szklany reflektor przy zamykaniu maski w lecie to 30zł szkło mnie kosztowało XD

10zł na powrót pewnie Uberem XD
Zgłoś
wyrel 2021-02-28, 10:57
Ale p🤬dzielec z tego kierowcy. Starszy chłop , wypity troche a ta puzda na upartego i z gazem oczyeiscie policja. Umrzyj łysiejąca cioto. Usrało by ci sie jakbyś podjechał 30 metrów. Nie dowiozłeś do celu nie dostałeś 7 cebul . C🤬j ci w dupsko
Zgłoś
Pietras 2021-11-06, 8:10
Pijany gościu ma rację . Wjazd należy do właściciela . Jakby mi ktoś staną na moim wjeździe na wj🤬e i zalany krwią . Trzeba tylko być trzeźwy żeby te k🤬y policyjne nie mogły zabrać na izbę
Zgłoś