...dostaje gazem i trafia na dołek. Tak dokładniej to Bolt a nie Uber ale to przecież jeden c🤬j. Karyna ponoć w ciąży ale też sobie dziabnęła odrobinkę. Akcja od 1:20
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
pourywane, powyciszane, pocięte... bardzo obiektywny materiał...
Matt
2021-02-25, 11:18
Ja mysle ze ~phrontch zainteresowal by sie nagrywajacym, on lubi takich chlopcow na hardzie.
Halman napisał/a:
pourywane, powyciszane, pocięte... bardzo obiektywny materiał...
Znowu ten z🤬b, wyjdziesz ty kiedys z tej piwnicy halman?
Kamizelkarz mógł te 30m podjechać, przecież wiadomo że bluzg był na skodziarza przed nimi.
"Moja fura, moje królestwo" a chce wozić ludzi... (wiadomo, różni się trafiają).
Komuś weekend przedłużył się o dwa dni
Hmn skoro trybunał w kwestii chronienia życia uznał jak uznał to czy Kariny w ciąży pod wpływem będą miała zarzuty narażenie życia i zdrowia dziecka
Jesse.Pinkman,.
cieszę sie ze zebrałeś sie na odwagę i zacząłeś coś wrzucać natomiast twoje rozgoryczeniem spływa po mnie jak woda po kaczce.
Matt
2021-02-25, 11:44
Takie menele powinny miec czipa, zeby zaden przewoźnik juz nigdy ich nie podwiózł. Przynajmniej do okazania skruchy i lub zmiany postawy, potwierdzonej przez odpowiednie służby. Mam nadzieje ze Karyna nie doniosła mu fajek i kasy na powrót i ze ten menel bedzie zdychał na kacu na dołku i maszerował z buta do domu
zdun
2021-02-25, 12:16
za 7 zeta.....
Te złotówy z ubera widzę gorsze niż zwykłe. Za co go pendzel wyrzucił z taxi? Bo tamten wypity? To niech wozi towar do żabki jak mu to przeszkadza. Ten pijaczek też nie lepszy. Mam nadzieje że obaj debile dostaną po piździe...
Boltowicz powinien wylecieć z roboty tak jak wyleciał za pewne ze straży miejskiej. Bo na takiego wygląda.
Karyna mogła uratować sytuacje rzucając 10zł na przednie siedzenie, ale to karyna więc się nie udało...