...dostaje gazem i trafia na dołek. Tak dokładniej to Bolt a nie Uber ale to przecież jeden c🤬j. Karyna ponoć w ciąży ale też sobie dziabnęła odrobinkę. Akcja od 1:20
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
🔥
Zderzenie z lampą
- teraz popularne
Ja mysle ze ~phrontch zainteresowal by sie nagrywajacym, on lubi takich chlopcow na hardzie.
Halman napisał/a:
pourywane, powyciszane, pocięte... bardzo obiektywny materiał...
Znowu ten z🤬b, wyjdziesz ty kiedys z tej piwnicy halman?
Kamizelkarz mógł te 30m podjechać, przecież wiadomo że bluzg był na skodziarza przed nimi.
"Moja fura, moje królestwo" a chce wozić ludzi... (wiadomo, różni się trafiają).
"Moja fura, moje królestwo" a chce wozić ludzi... (wiadomo, różni się trafiają).
Hmn skoro trybunał w kwestii chronienia życia uznał jak uznał to czy Kariny w ciąży pod wpływem będą miała zarzuty narażenie życia i zdrowia dziecka
Jesse.Pinkman,.
cieszę sie ze zebrałeś sie na odwagę i zacząłeś coś wrzucać natomiast twoje rozgoryczeniem spływa po mnie jak woda po kaczce.
cieszę sie ze zebrałeś sie na odwagę i zacząłeś coś wrzucać natomiast twoje rozgoryczeniem spływa po mnie jak woda po kaczce.
Takie menele powinny miec czipa, zeby zaden przewoźnik juz nigdy ich nie podwiózł. Przynajmniej do okazania skruchy i lub zmiany postawy, potwierdzonej przez odpowiednie służby. Mam nadzieje ze Karyna nie doniosła mu fajek i kasy na powrót i ze ten menel bedzie zdychał na kacu na dołku i maszerował z buta do domu
Te złotówy z ubera widzę gorsze niż zwykłe. Za co go pendzel wyrzucił z taxi? Bo tamten wypity? To niech wozi towar do żabki jak mu to przeszkadza. Ten pijaczek też nie lepszy. Mam nadzieje że obaj debile dostaną po piździe...
Boltowicz powinien wylecieć z roboty tak jak wyleciał za pewne ze straży miejskiej. Bo na takiego wygląda.
Karyna mogła uratować sytuacje rzucając 10zł na przednie siedzenie, ale to karyna więc się nie udało...
Boltowicz powinien wylecieć z roboty tak jak wyleciał za pewne ze straży miejskiej. Bo na takiego wygląda.
Karyna mogła uratować sytuacje rzucając 10zł na przednie siedzenie, ale to karyna więc się nie udało...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie