Materiał własny
Warszawa 20.10.2021 g. 16:30
Ul. Radzymińska - dw. wileński
ps: wiem, że pojawi się mnóstwo komentarzy "co i kiedy" mogłem zrobić lepiej. Po obejrzeniu tego filmiku też nasuwają mi się myśli, kiedy trzeba było mu zajechać drogę lub zatrzymać. Jedyne co mogę powiedzieć, to adrenalina. Po podjechaniu policji, przez 30min trzęsły mi się ręce.
Mogłeś to zrobić lepiej.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Meliar napisał/a:
Materiał własny
...to adrenalina. Po podjechaniu policji, przez 30min trzęsły mi się ręce.
Pochwalam obywatelską postawę stojącą w opozycji do obojętności jaką pewnie z 70% społeczeństwa by zaprezentowało ale nie bądź p🤬da ziom. Jak Ci się po takiej akcji przez 30 min trzęsły ręce to dobrze, że nie zajechałeś tej mendzie drogi bo jakby wysiadł to byś się zesrał
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Barnellini napisał/a:
Pochwalam obywatelską postawę stojącą w opozycji do obojętności jaką pewnie z 70% społeczeństwa by zaprezentowało ale nie bądź p*zda ziom. Jak Ci się po takiej akcji przez 30 min trzęsły ręce to dobrze, że nie zajechałeś tej mendzie drogi bo jakby wysiadł to byś się zesrał
No cóż, dziękuję za miłe słowo
Meliar napisał/a:
No cóż, dziękuję za miłe słowo
Spoko Ziom. Wiem, że jak siedzę przed kompem to sobie mogę pokozaczyć a na żywo jest inna bajka.
Pozdro i jeszcze raz szacun!!
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
No i prawidłowe twoje zachowanie.
Po co korzystać z niedarmowego edytora, strasznie przeszkadza?
Mimo wszystko jest okejka, dobra robota
Jeszcze pana nazwisko proszę, a potem dziwota że ludzie mają to w dupie.
Gość się nagrał w GTA ewidentnie.
Bardzo dobrze, pierwsze koty za płoty, następnym razem pamietaj żeby spuścić wp🤬l smieciowi zanim policja przyjedzie
Ty ten rejestrator od producenta chyba jako gratis dostałeś do paczki kondomów. Miałeś wypadek, oglądasz zapis, a tam c🤬j, logo producenta na samym środku
Zasnąłem w drugiej minucie.
Przez ten wyskakujący co chwila znak wodny nie da się tego oglądać. W jakim celu używałeś tego oprogramowania? Kamera pewnie nagrywa do h264, a jak lepsza/nowsza to i do h265.
ntrk
2021-10-22, 2:11
Zacznij od kupienia licencji na soft, bo przez pasek z logo nic nie widać.