to jest jakis taniec godowy, a wszystko przez ta blondynę
po 1/4 "Pawełka" tak się sponiewierał. Bardzo fajny materiał. Piwo

Jak po 1/4 Pawełka tak ma to strach co by było jakby spróbował Michałka.

Ten moment kiedy nie wiesz, czy ktoś się płacze czy śmieje.
Ehh k🤬a, dorośli faceci którzy dorastali w czasach bez internetu a robią sobie taką c🤬jnie. Jak można nagrywać naj🤬ego kumpla i wrzucić to do neta ? Rozumiem trzymać na telefonie i pokazywać znajomym na kolejnych imprezach tak żeby była beczka po całości, ale robić wstyd w necie ? Nosz k🤬a niech gość to zobaczy i odjebie nagrywającemu gorszą akcję, po czym kaze mu sp🤬alać.
J🤬 takich kumpli !
J🤬 takich kumpli !
Patrzcie sadole co alkohol robi z mózgu po wieloletniej kuracji.

podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Nie raz sie odj🤬o maniane co prawda nie taka ale k🤬a w nety to wp🤬lac to porazka. Chociaz w sumie kazdy w wieku 30+ kuma czacze

ja nie wiem co wy chcecie. nie rozp🤬ala niczego nie drze ryja nie jest agresywny
naj🤬y pozytywny
a ze to co odpierdziela to zenada to choj w dupe temu co filmik do netu wrzucil
w sumie nic smiesznego wiec nie wiem skad te piwa na sadistiku tak przy okazji.
naj🤬y pozytywny
a ze to co odpierdziela to zenada to choj w dupe temu co filmik do netu wrzucil
w sumie nic smiesznego wiec nie wiem skad te piwa na sadistiku tak przy okazji.

waloos napisał/a:
Ehh k🤬a, dorośli faceci którzy dorastali w czasach bez internetu a robią sobie taką c🤬jnie. Jak można nagrywać naj🤬ego kumpla i wrzucić to do neta ? Rozumiem trzymać na telefonie i pokazywać znajomym na kolejnych imprezach tak żeby była beczka po całości, ale robić wstyd w necie ? Nosz k🤬a niech gość to zobaczy i odjebie nagrywającemu gorszą akcję, po czym kaze mu sp🤬alać.
J🤬 takich kumpli !
Jestem całkiem za zaproś znajomych na wódkę i tańce to cię nakręcą i wrzucą niby przypadkiem, w miejsce w którym nic nie ginie kopie pozostają na zawsze chu*e nie imprezowicze ;p
Większość z nas na imprezach podobnie się zachowuje. Nie widzę w tym nic co by gościa miało ośmieszyć.
Gościu pozytywnie zakręcony ale oczywiście wszyscy piszący negatywne komentarze to nie mają sobie nic do zarzucenia.
Facet świetnie się bawi i po (nawet nie ostrej) reakcji swojej kobiety/żony potulnie, a nawet śmiesznie ląduje w łóżku. Na tym właśnie polega miara i szacunek do towarzyszy w piciu. Jak to w piosence Perfectu - "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym".
Oczywiście podzielam zdanie waloosa, że takich filmików kompani w piciu nie powinni wrzucać do sieci - chyba że główny bohater wyraził na to zgodę.
Także PIWKO dla "pijanego tancerza"
Gościu pozytywnie zakręcony ale oczywiście wszyscy piszący negatywne komentarze to nie mają sobie nic do zarzucenia.
Facet świetnie się bawi i po (nawet nie ostrej) reakcji swojej kobiety/żony potulnie, a nawet śmiesznie ląduje w łóżku. Na tym właśnie polega miara i szacunek do towarzyszy w piciu. Jak to w piosence Perfectu - "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym".
Oczywiście podzielam zdanie waloosa, że takich filmików kompani w piciu nie powinni wrzucać do sieci - chyba że główny bohater wyraził na to zgodę.
Także PIWKO dla "pijanego tancerza"
K🤬a, gość się wydurnia po pijaku w prywatnym mieszkaniu... O c🤬j tu chodzi? Jedynym któremu należą się c🤬je w dupę to ten co nagrał kumpla i wrzucił do neta. Mam nadzieję że ktoś mu za to nasra do dupy.