👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Od 2:10 scena sado-maso. Kobieta ewidentnie dominuje faceta, wydaje mu rozkazy jak psu, wstawia nogę zaraz przy jego kroczu. Do tego facet zaczyna udawać psa. Nie muszę chyba dodawać, że ona jest ubrana, a on niemal nagi.
Jak najbardziej można
Jak najbardziej można

Dawac na glowna!!!
Moze sie chlopina rozpozna i popelni samobojstwo, to bedziemy mieli kolejny filmik!!!
Moze sie chlopina rozpozna i popelni samobojstwo, to bedziemy mieli kolejny filmik!!!

Pogratulować doboru kumpli. Upić, nagrać, wrzucić do neta... Chamstwo zwykłe. Mam nadzieje, że gość obejrzy film i szybko zweryfikuje listę znajomych.

Ta wiara tancerza i tajne gesty niczym illuminatów, aby "polać, bo zaraz wracam" i kontrofensywne spojrzenie partnerki życiowej "to se nie budi".

Kto nigdy nie tańczył po pijaku niech pierwszy rzuci kamieniem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie