BambiPMT napisał/a:
Pewnie po wyjęciu się będzie zastanawiał dlaczego nie działa.
Może zadziała?

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Shaolin_Majster napisał/a:
No debil. 🤷🏻♂️
Bo?...
Pewnie prowadnica i łańcuch były już zużyte, a filmik nagrany dla picu.
W samochodzie pewnie ma zapasowy łańcuch i prowadnicę, więc za 5 minut będzie miał piłę jak nową.
KobraPan napisał/a:
Bo?...
W samochodzie pewnie ma zapasowy łańcuch i prowadnicę, więc za 5 minut będzie miał piłę jak nową.
Co nie zmienia faktu że jest debilem
KobraPan napisał/a:
Bo?...
A Ty co prorok? 😳
Gówno mnie obchodzi co koleś ma w samochodzie, komentuję to co jest na filmie, a nie to co będzie za 5 minut.
Ponad to, mój drogi, takie powalone pnie tnie się od dołu, pod kompletnie innym kątem, wtedy nie ma możliwości zakleszczenia prowadnicy. 🤷🏻♂️
Stąd moje twierdzenie że na filmie jest debil.
Mam nadzieję że Twoja ciekawość została zaspokojona.
Pozdrawiam i miłego dnia. Shaolin. 🙅🏻
Od kiedy mam elektryczną to jeszcze nie wycinałem zakleszczonego łańcucha. Jak złapie łańcuch to wymieniam akumulator na świeży i łańcuch sam się uwalnia. Fakt, że elektryk ma odrobinę węższy łańcuch.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Kolejny frustrat, jak ma to natychmiast odebrać mu prawo do jeżdżenia samochodem.
KobraPan napisał/a:
Prowadnicę miał zużytą w dodatku Stihla?
Zużyłeś chodź jedną prowadnicę w całym swoim życiu?
Prawie nówkę połamał
A człowiek dba, łańcuch ostrzy, gaźnik reguluje... Drut na prowadnicy piłuje żeby elegancko chodziło a taki przyjdzie i zniszczy dobry zestaw

A wystarczyło barkiem podeprzeć te drzewo, to sam by uwolnił bez problemu