👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przynajmniej jest pewność, że w głowie nie ma próżni - jest powietrze

Zgaduje ,że wycięty kawałek czaszki przez to jest "dziura" ,a na pompowanie dlatego ,ze zwiekszyło się cisnienie.
Podałby ktoś dokładne informacje na temat tej anomalii ?
Podałby ktoś dokładne informacje na temat tej anomalii ?

pomyślałbym że robione na NFZ, tytanowa osłona nie jest refundowana, lekarz po prostu zalecił chodzić w kasku
Typowe po wycieciu kawałka czaszki np zeby leczyc tetniaka. jak kolega @up@up pisał efekt daje zmiana cisnienia

@ATOMOWYANDRZEJ
Dlatego jak kichamy lepiej nie zatykać nosa
tak jak mówisz wytwarza to nadciśnienie i może nam coś po**bać w okolicach mózgu...
Dlatego jak kichamy lepiej nie zatykać nosa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie