👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Eh.. Trzeba odkurzyć półkę, wyjąć stare krążki i zainstalować.. Nie żałuję

Ludzie, gdzie wy macie uszy?
Zgadzam się, że w Baldur's Gate były znośne momenty, z przewagą takich, które po prostu nie raziły.
A weź sobie porównaj:
/watch?v=Ng06qEhb-PQ
to jest pierwszy z brzegu wynik wyszukiwania
Przy tym połowa kwestii z filmiku, który zamieściłeś, brzmi DOSŁOWNIE na poziomie podkładu dźwiękowego ze słynnej kiedyś parodii Borewicza.
Ja też mam sentyment do starych gier, na których się wychowałem, ale nie należy tego miłego uczucia mylić z podziwem za dobrze wykonaną robotę.
Zgadzam się, że w Baldur's Gate były znośne momenty, z przewagą takich, które po prostu nie raziły.
A weź sobie porównaj:
/watch?v=Ng06qEhb-PQ
to jest pierwszy z brzegu wynik wyszukiwania
Przy tym połowa kwestii z filmiku, który zamieściłeś, brzmi DOSŁOWNIE na poziomie podkładu dźwiękowego ze słynnej kiedyś parodii Borewicza.
Ja też mam sentyment do starych gier, na których się wychowałem, ale nie należy tego miłego uczucia mylić z podziwem za dobrze wykonaną robotę.

Jeśli piszesz o Kolbergerze, to chyba wolę zostać głuchy. Mnie np. Duke Nukem nie powala, bo chyba nie będziemy porównywać efektów z Ogniem i Mieczem do np. Avatara

@pjm77
Akurat Baldur ma świetne tłumaczenie, dużo lepsze od oryginału. Wielu powie Tobie to samo.
Akurat Baldur ma świetne tłumaczenie, dużo lepsze od oryginału. Wielu powie Tobie to samo.
Oczywiście, że Quak z Polskim Lektorem jest 3 razy zabawniejszy

"Zapraszam i Polecam. Piotra Fronczewski" - Ekstra klasyka to było coś ^^
Widzę że tu sama "młodzież" ...
...Franka Kimona to już nikt nie pamięta.
...Franka Kimona to już nikt nie pamięta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie