👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A pamiętacie "ty jesteś królem?, nie głosowałem na ciebie
", "ratunku, pomocy, jestem pod stałym naciskiem", "kiedyś kopnął mnie koń, bolało yuuu."

To też godne przypomnienia

Cytat:
staraj sie zachowywać normalnie...... to znaczy swobodnie

"Nabij mi się na miecz nikczemniku, bo ja za Ciebie tego robić nie będę!" - Minsk
"pardon, phawda, odbiło mi się rzepą" xD - Jan Jansen?
"pardon, phawda, odbiło mi się rzepą" xD - Jan Jansen?
"Kolekcja Klasyki
Najchętniej kupowane gry komputerowe w Polsce.
Polecam i pozdrawiam
Piotr Fronczewski"
Najchętniej kupowane gry komputerowe w Polsce.
Polecam i pozdrawiam
Piotr Fronczewski"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie