👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba chodzi o to że w danym kraju np Polski dziadek może se na miesiac kupić powiedzmy kupić 5 bułek 5 litrów paliwa i serek a czarnego dziada w zibabwe też stać na 5 bułek 5 litrów paliwa i serek ? Czyli jak obaj pojadą do Szwecji to umrą z głodu

Leci piwko za goscia z knp. Trzeba pokazywac ludziom, ze to juz nie tyljo Korwin, ale i mlodzi jak Najzer czy Berkowicz, ktorzy rowniez potrafia merytorycznie rozkladac lewakow na lopatki. Sorry za brak znakow, pisze z telefonu gdzie nie mam polskich liter

elBiaauawy napisał/a:
ktorzy rowniez potrafia merytorycznie rozkladac lewakow na lopatki. liter
pewnie masz na mysli te slynne masakry

tak tak bo to lewaki po 89 rozkradly kraj

zaraz pewnie przyjdzie kolejny ktory nie oglada tvnu i powie ze mamy socjalizm, no i obowiazkowo ze tusk to lewak, wogole wszyscy to lewaki poza knp, i ze te lewaki sie zmowily zeby zniszczyc kraj ktory knp chce postawic na nogi zebysmy sie stali swiatowym mocarstwem

@mare30ks to może odnieś się jakoś merytorycznie do filmu. Fakty mówią same za siebie. Lewica bardzo lubi posługiwać się różnymi statystykami, ale jak widać tylko wtedy gdy jest to dla niej wygodne.
Popieram gościa z filmu i KNP, ale nie wierzę, że w Polsce można cokolwiek zmienić. Ludzie są wciąż przesiąknięci komuną i socjalizmem (również młode pokolenie). Niestety, ale Bismarck miał rację mówiąc "dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą".
Popieram gościa z filmu i KNP, ale nie wierzę, że w Polsce można cokolwiek zmienić. Ludzie są wciąż przesiąknięci komuną i socjalizmem (również młode pokolenie). Niestety, ale Bismarck miał rację mówiąc "dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą".

@głowonóg
Najpierw naucz się pisać poprawną polszczyzną, a później analizuj cokolwiek.
Najpierw naucz się pisać poprawną polszczyzną, a później analizuj cokolwiek.

Reprezentacja Polski w Piłce Kopanej w rankingu FIFA stara się nie odbiegać od powyżej wymienionych norm.
mare30ks napisał/a:
zaraz pewnie przyjdzie kolejny ktory nie oglada tvnu i powie ze mamy socjalizm,
nie no skądże

a prawda jest smutna - jesteśmy meksykiem europy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie