Szkoda, że nie dokończył "chyba cie po..." hłehłehłę
2 podium w krótkim czasie, rozkręca się nam nasz mistrz wywiadów, kto wie co będzie w przyszłym sezonie
w czasie lotu widać jak otwiera gębę by go jeszcze trochę uniosło. Cwana bestia!
l................o
2013-03-23, 11:41
To jest najbardziej pozytywna postac w tej smutnej jak p🤬da Polsce. Gdyby ktos zrobił sondaż - komu najbardziej w Polsce wierzysz - Piotrusiowi, Kaczorowi, Tuskowi czy innym pedalsko-grodzko ekipom, dale glowe, ze Żyła by był najlepszy. Tak że Piotrus, dupka, garbik i fajeczka. I jeszcze piwunio Ci dorzucam!
b................z
2013-03-23, 12:08
i na c🤬j tego c🤬ja tu wrzucacie? to jest SADISTIC i spodziewam się tu K🤬A czegoś sadystycznego a nie jakiegoś c🤬ja co po każdym zdaniu się śmieje jak dziecko z podstawówki.To że wygrywa to zajebiście nie mam nic do tego ale to nie jest miejsce dla niego. Pozdrawiam
d................2
2013-03-23, 12:24
Up po co sie przy*ierdalasz
Zycze mu jak najlepiej i mam nadzieje, ze jeszcze nie raz będziemy z niego dumni!
r................o
2013-03-23, 12:37
Co z tego, że ograniczony. Ma skakać i wygrywać a nie błyszczeć elokwencją.
bydgoszcz,
K🤬a, powtarzasz się. Na harda wejść Ty, Ty sadysto Ty !
b................z
2013-03-23, 12:46
Abgda napisał/a:
bydgoszcz,
K🤬a, powtarzasz się. Na harda wejść Ty, Ty sadysto Ty !
no wy też się k🤬a powtarzacie i wrzucacie jego każdy wywiad i te same komentarze że zajebisty itp. to ja sobie wejdę na HARDA a wy wyp🤬alajcie na kwejka czy inne gówno.
bydgoszcz napisał/a:
no wy też się k🤬a powtarzacie i wrzucacie jego każdy wywiad
Przecież każdy wywiad jest inny.
bydgoszcz napisał/a:
ja sobie wejdę na HARDA
Też tak robię jak coś mi odp🤬la
bydgoszcz napisał/a:
a wy wyp🤬alajcie na kwejka czy inne gówno.
Nie, sam sp🤬alaj.
Chłop jest zajebisty. Ale dziennikarzom po liściu powinien sprzedać, za te ich k🤬a podpuszczanie. Bo specjalnie pod c🤬jka ładują, żeby coś jebnął Żyłeczka. Ale to w naszym kraju standard, że swój swego na minę próbuje wp🤬lić.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
c................s
2013-03-24, 10:25
bydgoszcz napisał/a:
i na c🤬j tego c🤬ja tu wrzucacie? to jest SADISTIC i spodziewam się tu K🤬A czegoś sadystycznego a nie jakiegoś c🤬ja co po każdym zdaniu się śmieje jak dziecko z podstawówki.To że wygrywa to zajebiście nie mam nic do tego ale to nie jest miejsce dla niego. Pozdrawiam
K🤬a, nie chcesz to nie włączaj, jak Moderator uzna, że to się nie nadaje na tą stronę to wyjebie
L................e
2013-03-24, 16:53
bydgoszcz, Ty się od Piotrka odp🤬l