Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piotr Żyła krótki wywiad i skok na podium w Planicy(22.03)
c................s • 2013-03-23, 10:49

Szkoda, że nie dokończył "chyba cie po..." hłehłehłę

2 podium w krótkim czasie, rozkręca się nam nasz mistrz wywiadów, kto wie co będzie w przyszłym sezonie
Zgłoś
Snoon 2013-03-23, 11:10 1
w czasie lotu widać jak otwiera gębę by go jeszcze trochę uniosło. Cwana bestia!
Zgłoś
l................o 2013-03-23, 11:41 26
To jest najbardziej pozytywna postac w tej smutnej jak p🤬da Polsce. Gdyby ktos zrobił sondaż - komu najbardziej w Polsce wierzysz - Piotrusiowi, Kaczorowi, Tuskowi czy innym pedalsko-grodzko ekipom, dale glowe, ze Żyła by był najlepszy. Tak że Piotrus, dupka, garbik i fajeczka. I jeszcze piwunio Ci dorzucam!
Zgłoś
b................z 2013-03-23, 12:08 4
i na c🤬j tego c🤬ja tu wrzucacie? to jest SADISTIC i spodziewam się tu K🤬A czegoś sadystycznego a nie jakiegoś c🤬ja co po każdym zdaniu się śmieje jak dziecko z podstawówki.To że wygrywa to zajebiście nie mam nic do tego ale to nie jest miejsce dla niego. Pozdrawiam
Zgłoś
d................2 2013-03-23, 12:24 4
Up po co sie przy*ierdalasz
Zgłoś
krycheuszos 2013-03-23, 12:27
Zycze mu jak najlepiej i mam nadzieje, ze jeszcze nie raz będziemy z niego dumni!
Zgłoś
r................o 2013-03-23, 12:37 2
Co z tego, że ograniczony. Ma skakać i wygrywać a nie błyszczeć elokwencją.
Zgłoś
Abgda 2013-03-23, 12:38 6
bydgoszcz,

K🤬a, powtarzasz się. Na harda wejść Ty, Ty sadysto Ty !
Zgłoś
b................z 2013-03-23, 12:46
Abgda napisał/a:

bydgoszcz,

K🤬a, powtarzasz się. Na harda wejść Ty, Ty sadysto Ty !

no wy też się k🤬a powtarzacie i wrzucacie jego każdy wywiad i te same komentarze że zajebisty itp. to ja sobie wejdę na HARDA a wy wyp🤬alajcie na kwejka czy inne gówno.
Zgłoś
Abgda 2013-03-23, 13:03
bydgoszcz napisał/a:

no wy też się k🤬a powtarzacie i wrzucacie jego każdy wywiad

Przecież każdy wywiad jest inny.

bydgoszcz napisał/a:

ja sobie wejdę na HARDA

Też tak robię jak coś mi odp🤬la

bydgoszcz napisał/a:

a wy wyp🤬alajcie na kwejka czy inne gówno.

Nie, sam sp🤬alaj.
PikU* 2013-03-23, 13:22 4
Znowu on, ja p🤬le..
Zgłoś
Moby_Dick 2013-03-23, 14:53 2
Chłop jest zajebisty. Ale dziennikarzom po liściu powinien sprzedać, za te ich k🤬a podpuszczanie. Bo specjalnie pod c🤬jka ładują, żeby coś jebnął Żyłeczka. Ale to w naszym kraju standard, że swój swego na minę próbuje wp🤬lić.

podpis użytkownika

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
c................s 2013-03-24, 10:25
bydgoszcz napisał/a:

i na c🤬j tego c🤬ja tu wrzucacie? to jest SADISTIC i spodziewam się tu K🤬A czegoś sadystycznego a nie jakiegoś c🤬ja co po każdym zdaniu się śmieje jak dziecko z podstawówki.To że wygrywa to zajebiście nie mam nic do tego ale to nie jest miejsce dla niego. Pozdrawiam

K🤬a, nie chcesz to nie włączaj, jak Moderator uzna, że to się nie nadaje na tą stronę to wyjebie
Zgłoś
L................e 2013-03-24, 16:53 167
Zgłoś
dartas 2013-03-24, 16:54 4
bydgoszcz, Ty się od Piotrka odp🤬l
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie