A to to jest ten Janukowycz.
Nie mam telewizji to nie miałem gdzie go zobaczyć.
Nie mam telewizji to nie miałem gdzie go zobaczyć.

up
Przez dziesięć lat telewizji nie miałeś?
O gościu w Polsce się zrobiło głośno podczas Pomarańczowej Rewolucji w 2004. Po jednej stronie on a po drugiej Wiktor Juszczenko i Julia - wówczas jeszcze niezła dupa- Tymoszenko.
Przez dziesięć lat telewizji nie miałeś?

Wladimir Wladimirowicz nie wiedział że to był hiszpański galeon za rok byłby pełen złota a tak cały misterny plan w p🤬du

Co boli was że ktoś taki jak Janukowycz z tytuami doktorów jakich nikt nie zna w Polsce, i wykształceniem jak najwyższy tytuł Polski lepszy nawet niż prof. miodek włada polszczyzna to on ukraińszczyzną, i do tego raz ogladalem z nim wywiad to mowil ze czyta min 2 książki tygodniowo, i to same wielkie dzieła. i co wy możecie mu dorównać , bo facet się dorobił cięzką pracą przez całe życie ?
@up witamy na wolności, wiele się działo pod twoją nieobecność. Ten pan mimo, że oczytany to dalej szlachtował opozycję i kradł na potęgę.
trynkiewicz, Od czasów JackCola, nie było tu chyba takiego trolla. A tak na serio, to ty chyba wiesz co masz zrobić.... Nikt za tobą nie zapłacze.
podpis użytkownika
Q L I M A XA tam janukowicz , ciekawe czy sie kiedys dowiemy jakie bogactwa ma tusk i reszta szajki.
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.
Nad czym się tu zastanawiać Wczoraj Janukowycz, jutro Tymoszenko. Burdel był i będzie. Matuszka Rasija dba o dziatki swoje.
podpis użytkownika
Jak ktoś chce dać piwo, to na żywo.
karson chyba chciałeś powiedzieć Wczoraj Janukowycz, jutro Tusk
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Na litość Galeon na własnym podwórku to jakaś oznaka przepychu? To tylko hobby:) Zazdrośniki:D