Kolejny dowód na agresywność tej rasy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Fale są
- teraz popularne
🔥
Pościg z użyciem ostrej amunicji pod Krakowem
- teraz popularne
TvStartCompilation napisał/a:
mijagii@
Następnym razem napisz co to jest gamoniu, bo twoja wypowiedz nie wnosi niczego nowego. Nie na wszystkim trzeba się znać.
Przecież jest w nazwie filmiku, który wrzuciłeś
zgadzam sie jak najbardziej , sam posiadam suczke amstaffa i sa to najkochansze psy !
@Paka2000
W sensie zyga non-stop.
Jak lubie psy to te psy to gowno
W sensie zyga non-stop.
Jak lubie psy to te psy to gowno
Przez 15 lat miałem psa rasy rotwelier.Rodzice kupili go jako zwierzę do obrony domu.Miałem wtedy jakieś 5-6 lat,ludzie mówili że to bardzo agresywna rasa i na pewno coś mi zrobi.Ades bo tak nazywał się pies nigdy nie dawał oznak agresji cały czas był otoczony miłością.Gdy urodziła się moja siostra nie odchodził od kołyski.Myślę że żaden pies nie rodzi się agresywny. Agresję może wyzwolić właściciel który nie potrafi nad psem zapanować.Albo specjalnie szkoli go na zabójce nie mając świadomości tego jakie może to dać konsekwencję.
Przecież nic się nie stało nawet krwi nie było. Ale dzieci sadola muszą się wypłakać
tak to jest jak "właściciel", bo panem go nazwać nie można, sam boi sie swojego psa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie