Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mjolnir 2015-04-20, 16:56 5
Sam mam sukę pitbulla i jestem zadowolony, zero agresji do ludzi od urodzenia moja 6 letnia córka robi z psem co chce włączając to wsadzanie palców do oczu i uszu nigdy nic nie zrobiła nawet źle nie spojrzała wiecie drodzy sadole wszystko zależy od wychowania psa. Nawet z kundla zrobicie agresora z tą różnicą że kundel ugryzie i puści a z pitem już tak fajnie nie jest. Słyszałem od kogoś że ponoć gdy pit złapie i nie chce puścić trzeba wsadzić palca w dupę nie wiem na ile to prawda bo nigdy nie miałem takiej sytuacji ale jak bym miał to bym pewnie spróbował
Zgłoś
jehehej 2015-04-20, 17:06 2
do dziś nie rozumiem, po co ludzie kupują Pitbulle? Jest tyle fajnych, spokojnych ras..
Zgłoś
rogal141 2015-04-20, 17:08 1
Dobra ludzie... jak widzę komenty co zrobić to żal bierze. Jeden kolega na samym początku prawie dobrze napisał jeżeli chodzi o nos jest w tym dużo prawdy ale najlepszym sposobem jest po prostu mocne uderzenie w nos. Nos jest bardzo wrażliwym miejscem u psa. Skończy się co najwyżej wizytą u weterynarza żeby sprawdzili nosek u psa ale nie zabije przynajmniej nikogo. Pozdro ogranięci...
Zgłoś
manier 2015-04-20, 17:10
Provident nie odpuszcza nigdy
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-20, 17:50 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cyrk 2015-04-20, 17:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Yogii26 2015-04-20, 17:51 1
Takie psy mają tz. szczękościsk. Kiedyś mojego mniejszego psa uwalił w szyję pitbull i za cholerę nie chciał puścić. Najlepszym (może i dziwnym) sposobem jest uszkodzenie przyrodzenia agresora. Ja sprzedałem mocnego kopa w jaja pitbullowi i ten odpuścił.
Zgłoś
Jajaja12 2015-04-20, 18:05 1
Zgłoś
Xevik20 2015-04-20, 18:32 1
Właściciel...
sam miałem kiedyś bydlę które przy zwykłej zabawie potrafiło zrobić pełno siniaków, a co dopiero jakby zaatakował .
Nigdy nie miałem z psem problemów.. potrafił i bronić i być grzecznym pieskiem.

Właścicielowi należy się wpier..
Tak z innej beczki.. nie cierpię bić zwierząt, ale ten pitbull powinien dostać z buta, a kopnąć powinien właściciel, bo to on go tak wychował.

@edit tak z innej beczki koleś ma świadomość, że jego pies jest agresywny.. więc gdzie jest kaganiec?
Mam nadzieje, że facet od tego drugiego psa nie pisze rasy, bo nie mam pewności jaka to powinien założyć sprawę w sądzie.

@rondżeremi co ty gadasz.. w innych krajach ludzie normalnie mają tygrysy w mieszkaniach i jakoś nie ma informacji, że tygrys kogoś zagryzł..

a, lwa nawet Polak miał .
Zgłoś
Halibut 2015-04-20, 18:45
Zgłoś
KrulJulian9001 2015-04-20, 19:01
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-20, 19:07 2
Zgłoś
Diux 2015-04-20, 19:28 1
Zgłoś
DuckDodgers 2015-04-20, 20:05 4
Zgłoś
glenn_danzig 2015-04-20, 20:47
ja kupiłem takiego psa bo słoiki przyjezdne są bardzo agresywne w Wawie i z nim czuje sie bezpiecznie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem