Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
B................3 2014-02-08, 21:37 1
@Dorodnykurczak: Bandytka (Kmieciak) nagadała Nielata (ten młody) by nagrywał swoich w zamian za pewną przysługę. Nielat się przyznał i Benek przeszedł się z nim do Kmieciaka, by wyjaśnić jak się sprawy mają

Tak w wielkim skrócie Oglądnij, nie pożałujesz. Lepszego polskiego serialu nie ma, zapewniam

EDIT: już mnie wyprzedzili
Zgłoś
wudun 2014-02-08, 21:39
ParanoiA napisał/a:

Szukam torrenta

Obrazek

Proszę. Nie musisz dziękować link
Zgłoś
MADErrFAKErr 2014-02-08, 22:55 1
Polecam Krew z Krwi. Serial krótki ale moim zdaniem zacny.
Zgłoś
Saute 2014-02-08, 23:03 1
A tutaj cały odcinek, mój ulubiony(na podstawie strzelaniny w Magdalence).
Zgłoś
karinawaw 2014-02-08, 23:44
Uwielbiam ten serial! W telewizji same Klany i inne pierdoły..
Zgłoś
null 2014-02-09, 0:50
@pakicito

chociazby Ekstradycja. Obejrzyj, bo pewnie o nim nie slyszales gdyz byles zbyt maly albo byles dopiero w planach
Zgłoś
Gieniu 2014-02-09, 1:33 1
"P🤬l się. Hehe" Najlepszy tekst w pitbulu
Zgłoś
Tomaszov 2014-02-09, 2:28
Jak dla mnie to również najlepszy polski serial - piwko!
Zgłoś
bravoteampolska 2014-02-09, 2:28
Ten serial to jest pierwsze co prawdziwy Polak powinien oglądnąć drugie co już mi się osobiście podobało to serial Fala Zbrodni .
Teraz obecnie to tworzy się seriale na zasadzie Gender , takie jednym słowem C🤬j wie co
Zgłoś
dzony91 2014-02-09, 2:35
Dla leniwych ,którym nie chce się pobierać: vod.tvp.pl/seriale/sensacyjne/pitbull. To samo jest dostępne na tvp vod na telewizorach z "szmart TV" Niestety z cenzurą...
Zgłoś
orzech1991 2014-02-09, 3:12
ja bardzo polecam niedlugi ale bardzo wymowny i ciekawie nagrany serial na faktach o mafii mokotowskiej i wołomińskiej - bardzo dobra produkcja, leciala w TV, ale obejrzałem dopiero w necie - ODWRÓCENI.

podpis użytkownika

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
mateuszmatel 2014-02-09, 16:04
Wszystkie odcinki są też na ipli
Zgłoś
f................h 2014-02-10, 11:29 2
Fakt, takich scen jest sporo, a cały serial jest konkrenty. Polecam także ale chyba jest mało już osób co nie oglądali.
Niektórzy płaczą, że 2 i później 3 seria jest słaba, dla mnie wszystkie były mocne i miały swój styl.
Niestety 4-tej serii nie będzie Szkoda.
Benio, Metyl, Gebels, Despero, Artak... chyba po raz kolejny obejrzę cały serial.
Zgłoś
apol111 2014-02-10, 22:14 1
dorodnykurczak napisał/a:

o co chodzi w tej scenie ? pytam poważnie

bo na podstawie wyrwanej z kontekstu minuty ciężko ocenić co miał zamiar gajos ugrać tą gatką

nielat ( ten w zielonym) otrzymał przysługę od tych dwóch po prawej. nielat został pobity przez dilera na centralnym, a kmieciak i ciągły mu dali wpier..l ( połamali go kompletnie). w zamian nielat musiał wynosić ważne kwity z "fabryki" ( z komendy policji) oraz "monitorować trapeza" ( nagrywać kamerą co się dzieje w nieoznakowanym polonezie policji stołecznej). z płaczem przyznał się Beniowi o co kaman w kiblu jak szczali, a Beniu wziął sprawę w swoje ręce. Przygrywając scenę z "Królem" podnosi ciśnienie Kmieciakowi ( temu z prawej bliżej kamery)( Kmieciak jest szefem Ciągłego - tego po prawej dalej). Kmieciak zarabia na "ochronie" kantorów - wiadomo w jaki sposób.

"teraz już wiesz gdzie jest BARYKADA?" barykada to jest "linia", której nawet bandziory i koledzy tych ze stołecznej nie mogą za h🤬j przekroczyć. obawiam się, że jestem ekspertem. jak ktoś ma jakieś pytanka to udzielę odpowiedzi.

ps. to jest serial mojego życia. nigdy już nie powstanie taki, żebym go nazwał lepszym od pitbula ( pod koniec 3 serii raczej zabrakło geldów na produkcję i zrobił się odrobinę gorszy) ( jakby Patryk Wega miał większy fundusz to by op🤬lił jeszcze lepszy serial)
Zgłoś
f................h 2014-02-11, 0:10 1
apol111 napisał/a:

nielat ( ten w zielonym) otrzymał przysługę od tych dwóch po prawej. nielat został pobity przez dilera na centralnym, a kmieciak i ciągły mu dali wpier..l ( połamali go kompletnie). w zamian nielat musiał wynosić ważne kwity z "fabryki" ( z komendy policji) oraz "monitorować trapeza" ( nagrywać kamerą co się dzieje w nieoznakowanym polonezie policji stołecznej). z płaczem przyznał się Beniowi o co kaman w kiblu jak szczali, a Beniu wziął sprawę w swoje ręce. Przygrywając scenę z "Królem" podnosi ciśnienie Kmieciakowi ( temu z prawej bliżej kamery)( Kmieciak jest szefem Ciągłego - tego po prawej dalej). Kmieciak zarabia na "ochronie" kantorów - wiadomo w jaki sposób.

"teraz już wiesz gdzie jest BARYKADA?" barykada to jest "linia", której nawet bandziory i koledzy tych ze stołecznej nie mogą za h🤬j przekroczyć. obawiam się, że jestem ekspertem. jak ktoś ma jakieś pytanka to udzielę odpowiedzi.

ps. to jest serial mojego życia. nigdy już nie powstanie taki, żebym go nazwał lepszym od pitbula ( pod koniec 3 serii raczej zabrakło geldów na produkcję i zrobił się odrobinę gorszy) ( jakby Patryk Wega miał większy fundusz to by op🤬lił jeszcze lepszy serial)

"Ty się nie wp🤬laj, bo nie wiesz gdzie barykada jest." Benek do Nielata
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie