Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-08, 21:37 1
@Dorodnykurczak: Bandytka (Kmieciak) nagadała Nielata (ten młody) by nagrywał swoich w zamian za pewną przysługę. Nielat się przyznał i Benek przeszedł się z nim do Kmieciaka, by wyjaśnić jak się sprawy mają

Tak w wielkim skrócie Oglądnij, nie pożałujesz. Lepszego polskiego serialu nie ma, zapewniam

EDIT: już mnie wyprzedzili
Zgłoś
wudun 2014-02-08, 21:39
ParanoiA napisał/a:

Szukam torrenta

Obrazek

Proszę. Nie musisz dziękować link
Zgłoś
MADErrFAKErr 2014-02-08, 22:55 1
Polecam Krew z Krwi. Serial krótki ale moim zdaniem zacny.
Zgłoś
Saute 2014-02-08, 23:03 1
A tutaj cały odcinek, mój ulubiony(na podstawie strzelaniny w Magdalence).
Zgłoś
karinawaw 2014-02-08, 23:44
Uwielbiam ten serial! W telewizji same Klany i inne pierdoły..
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 0:50
@pakicito

chociazby Ekstradycja. Obejrzyj, bo pewnie o nim nie slyszales gdyz byles zbyt maly albo byles dopiero w planach
Zgłoś
Gieniu 2014-02-09, 1:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tomaszov 2014-02-09, 2:28
Jak dla mnie to również najlepszy polski serial - piwko!
Zgłoś
bravoteampolska 2014-02-09, 2:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dzony91 2014-02-09, 2:35
Dla leniwych ,którym nie chce się pobierać: vod.tvp.pl/seriale/sensacyjne/pitbull. To samo jest dostępne na tvp vod na telewizorach z "szmart TV" Niestety z cenzurą...
Zgłoś
orzech1991 2014-02-09, 3:12
ja bardzo polecam niedlugi ale bardzo wymowny i ciekawie nagrany serial na faktach o mafii mokotowskiej i wołomińskiej - bardzo dobra produkcja, leciala w TV, ale obejrzałem dopiero w necie - ODWRÓCENI.
Zgłoś
mateuszmatel 2014-02-09, 16:04
Wszystkie odcinki są też na ipli
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 11:29 2
Fakt, takich scen jest sporo, a cały serial jest konkrenty. Polecam także ale chyba jest mało już osób co nie oglądali.
Niektórzy płaczą, że 2 i później 3 seria jest słaba, dla mnie wszystkie były mocne i miały swój styl.
Niestety 4-tej serii nie będzie Szkoda.
Benio, Metyl, Gebels, Despero, Artak... chyba po raz kolejny obejrzę cały serial.
Zgłoś
apol111 2014-02-10, 22:14 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 0:10 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem