👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Dorodnykurczak: Bandytka (Kmieciak) nagadała Nielata (ten młody) by nagrywał swoich w zamian za pewną przysługę. Nielat się przyznał i Benek przeszedł się z nim do Kmieciaka, by wyjaśnić jak się sprawy mają
Tak w wielkim skrócie
Oglądnij, nie pożałujesz. Lepszego polskiego serialu nie ma, zapewniam
EDIT: już mnie wyprzedzili

Tak w wielkim skrócie

EDIT: już mnie wyprzedzili

A tutaj cały odcinek, mój ulubiony(na podstawie strzelaniny w Magdalence).

@pakicito
chociazby Ekstradycja. Obejrzyj, bo pewnie o nim nie slyszales gdyz byles zbyt maly albo byles dopiero w planach
chociazby Ekstradycja. Obejrzyj, bo pewnie o nim nie slyszales gdyz byles zbyt maly albo byles dopiero w planach
Dla leniwych ,którym nie chce się pobierać: vod.tvp.pl/seriale/sensacyjne/pitbull. To samo jest dostępne na tvp vod na telewizorach z "szmart TV" Niestety z cenzurą...
ja bardzo polecam niedlugi ale bardzo wymowny i ciekawie nagrany serial na faktach o mafii mokotowskiej i wołomińskiej - bardzo dobra produkcja, leciala w TV, ale obejrzałem dopiero w necie - ODWRÓCENI.

Fakt, takich scen jest sporo, a cały serial jest konkrenty. Polecam także ale chyba jest mało już osób co nie oglądali.
Niektórzy płaczą, że 2 i później 3 seria jest słaba, dla mnie wszystkie były mocne i miały swój styl.
Niestety 4-tej serii nie będzie
Szkoda.
Benio, Metyl, Gebels, Despero, Artak... chyba po raz kolejny obejrzę cały serial.
Niektórzy płaczą, że 2 i później 3 seria jest słaba, dla mnie wszystkie były mocne i miały swój styl.
Niestety 4-tej serii nie będzie

Benio, Metyl, Gebels, Despero, Artak... chyba po raz kolejny obejrzę cały serial.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie