📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

shiters napisał/a:
to raczej siostra, ale co ja tam wiem
Nie ważne

SZAJBAAA napisał/a:
@wowka01
![]()
Wiesz co znaczy fotki mamuśki?
To nie znaczy odsłonić twarze ze zdjęcia i wkleić jakiegoś pseudo gangstera.![]()

Podaj majla, podeślę Ci więcej.

SZAJBAAA napisał/a:
ej ziomuś ale z Ciebie niezły kawalarz, hehe nie no dobre hehe

wowka01 napisał/a:
Obrazek
Podaj majla, podeślę Ci więcej.
Swoją mordę wklej jak taki cwany jesteś pajacu.
@DUST DEVIL
Tam jest napisane "po podatku", więc wszystko się zgadza. 6,19 funta to minimalna brutto
Tam jest napisane "po podatku", więc wszystko się zgadza. 6,19 funta to minimalna brutto

W Danii płaca minimalna to 100DKK = 13,41euro
Tu wystarczy 30 godzin popracować.
Tu wystarczy 30 godzin popracować.

Biorąc pod uwagę dużą różnice pomiędzy pensją minimalna a średnia krajowa, większy sens miałoby zestawienie wg średniej płacy. Do tego jeszcze dochodzi kwestia czy osoba zarabiająca na umowie minimalna pensję ma w priorytecie zakup nowego ps'a
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie