👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prześledźcie sobie jak powstały te największe telewizje a wnioski powinny wam się same nasunąć
To jeszcze nic. "Prawicę" (nie mylić z Prawicą, czyli nurtem konserwatywno-liberalnym) w Polsce prowadzi wnuk carskiego oficera, który jednocześnie jest synem PRLowskiego aparatczyka-wykładowcy, ulubieńca władzuchny mającego wystarczające poparcie u SB aby przepchnąć swoich synalków bliźniaków do reżimowej produkcji telewizyjnej. Ale o tym jakoś "wolnościowcy" nawet się nie zająkną.
Wygrzebać syf na rodziców albo dziadków byle debil potrafi, ale co to ma do rzeczy? Czy naprawdę chcecie żyć w państwie, w którym odpowiada się za grzechy przodków?
Wygrzebać syf na rodziców albo dziadków byle debil potrafi, ale co to ma do rzeczy? Czy naprawdę chcecie żyć w państwie, w którym odpowiada się za grzechy przodków?

W sumie to mój dziadek też był komunistą. Nie jestem celebrytą, ani niczyim idolem, ale może dlatego, że dziadek był robotnikiem w fabryce. A może dlatego, że siedzę na sadisticu, zamiast ruszyć dupsko sprzed kompa i coś zrobić.
Może z takimi tematami to jest po prostu statystyka - są celebryci co mają takich rodziców i są celebryci co mają innych. Tak samo jak wielu dzieciom partyjniaków się pewnie nic w życiu nie udało, oprócz kupienia mieszkania na kredyt i posiadania obecnie zwykłej roboty i zwykłego życia.
Zresztą w temacie są ukazani sami dziennikarze, a nie idole czy cokolwiek. I to akurat tacy, którzy osiągnęli swój status nie z powodu nadania im jakichś przywilejów, ale z powodu popularności wśród ludzi. Oni coś ludziom mówili i ludziom się to podobało. Jedyny wniosek jaki stąd płynie - są lepszymi manipulantami opinią publiczną i atrakcyjniej ukazują swój wizerunek (jeśli już czegokolwiek mielibyśmy się doszukiwać).
Może z takimi tematami to jest po prostu statystyka - są celebryci co mają takich rodziców i są celebryci co mają innych. Tak samo jak wielu dzieciom partyjniaków się pewnie nic w życiu nie udało, oprócz kupienia mieszkania na kredyt i posiadania obecnie zwykłej roboty i zwykłego życia.
Zresztą w temacie są ukazani sami dziennikarze, a nie idole czy cokolwiek. I to akurat tacy, którzy osiągnęli swój status nie z powodu nadania im jakichś przywilejów, ale z powodu popularności wśród ludzi. Oni coś ludziom mówili i ludziom się to podobało. Jedyny wniosek jaki stąd płynie - są lepszymi manipulantami opinią publiczną i atrakcyjniej ukazują swój wizerunek (jeśli już czegokolwiek mielibyśmy się doszukiwać).
Co za narod. Nie dosc ze oglada te dziadowskie mordy w telewizji to jeszcze chodzi i glosuje na jeszcze gorszych gadow. Pozniej jest narzekanie..

qwachu napisał/a:
Ty też nie masz nie? Czaisz, co chcę Ci powiedzieć?
![]()
nie nie wiem. Jestem normalnym facetem i nie znam się na tych waszych transwestyckich nowomowach.
zauważcie że większość tych "biednych dzieci co to nie mogą odpowiadać za grzechy swoich rodziców" ma na koncie różne hamskie/dziwne hasełka rzucane w różnych ludzi/grupy, często też rządzących i co? i nic nadal sobie siedzą w swoich programikach... jak była ta ostatni "afera" co Wojewódzki z Figurskim najeżdzali na Ukrainki czy kogo tam, to Figurski odrazu stracił robotę a Wojewódzki nadal sobie spokojnie program prowadzi :]
takich sytuacji można znaleść wiele...
takich sytuacji można znaleść wiele...

tu wnuk Rudolfa Hessa, córka Amona Götha i innych kwiatków IIIrzeszy
Małe podobieństwo jest
Małe podobieństwo jest

Jeżeli wszyscy tak lubią grzebać w historii to i ja mam coś dla was
jedyniesluszne.blox.pl/2007/09/Czlonkowie-PZPR-w-szeregach-PiS.html
Poczytajcie i sprawdźcie prawdziwość tych informacji to zobaczycie w której partii są komunistyczni zbrodniarze.
jedyniesluszne.blox.pl/2007/09/Czlonkowie-PZPR-w-szeregach-PiS.html
Poczytajcie i sprawdźcie prawdziwość tych informacji to zobaczycie w której partii są komunistyczni zbrodniarze.

Wolę lewicę i pajaców przedstawionych na zdjęciu powyżej od waszego prawicowsko-katolskiego butthurtu i żółci którą wylewacie dzień w dzień.
PS: nasze komuchy to byli harcerze. Stasi to dopiero była jazda, a tak się składa, że w Niemczech nikt ich nie sądzi, bo mają na każdego brudy. U nas też nikogo nie sądzą, bo każdy teraźniejszy "patriota-bojownik o wolną Polskę" ma na sumieniu więcej złego niż dobrego. Takich mamy polityków!
PS: nasze komuchy to byli harcerze. Stasi to dopiero była jazda, a tak się składa, że w Niemczech nikt ich nie sądzi, bo mają na każdego brudy. U nas też nikogo nie sądzą, bo każdy teraźniejszy "patriota-bojownik o wolną Polskę" ma na sumieniu więcej złego niż dobrego. Takich mamy polityków!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie