👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak by się udało u nas przeprowadzić lustracje, to dziś Polska wyglądały by zupełnie inaczej
.
A wyglądała by jak przez okno
.

A wyglądała by jak przez okno

"Prawdę znajdziesz na www.niezalezna.pl" i wszystko jasne; nie wątpię w stawiane przez autora plakatu zarzuty, ale jeśli już robią takie akcje, powinni bardziej zastanawiać się co piszą. Wyszedł im propagandowy bełkot: "syn wysokiego oficera", Wojewódzki to już wogóle miał dwóch tatusiów.
Prawda, ale niezależna etc to taka PiSowska Wyborcza. Piszą to co jest na rękę JarKaczowi i spółce, ale o takich elementach jak Kryże czy Stanisław Kostrzewski nie wspomną. Nadzieja w Ruchu Narodowym!

wympal napisał/a:
Wszyscy wiemy jak w Polsce osiąga się sukces - złodziejka albo plecy.
tak sobie tłumacz swoje niepowodzenia...

Był już kiedyś temat o tym:
sadol.pl/medialne-gwiazdy-dzieci-peerelowskich-funkcjonariuszy-vt91808.htm
sadol.pl/medialne-gwiazdy-dzieci-peerelowskich-funkcjonariuszy-vt91808.htm

Z tego co ,,wyraznie'' pisze to Gesslerowa jest corka dwoch gejow

A jakby tam napisali "wojewódzki to córka marsjanów" to też byś cie bez zastanowienia się uwierzyli?

HaHAHA
Podejrzana wiekszosc jest z TVN ,niech zgadne ze plakaty rozwieszaja fani ojca RYDZYKA
Podejrzana wiekszosc jest z TVN ,niech zgadne ze plakaty rozwieszaja fani ojca RYDZYKA
Bridgwater88 napisał/a:
Z tego co ,,wyraznie'' pisze to Gesslerowa jest corka dwoch gejow
![]()

To że przez 10 lat byłem glazurnikiem a później 15 lat robiłem jako hydraulik, nie oznacza że moja córka była wychowywana przez dwóch pedałujących sie facetów

No to już robi popcorn i czytam wypociny PRAWDZIWYCH WOLAKÓW co to są bardziej papiescy od papieża

A za 100 lat: "To są prapraprawnukowie stalinowskich zbrodniarzy. Czy na pewno chcesz ich oglądać?"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie