📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
nie wiem jak jest u Was, ale żadna z tych osób nie jest moim idolem ;p moim idolem jest Jan Paweł II- na serio
pozdrawiam
Ehhh...To, że ich rodzina ma jakies powiązania z władzami komunistycznymi nie oznacza już, że ich dzieci pójdą w ich ślady...w końcu wtedy były inne czasy, było wielu funkcjonariuszy SB, itp. itd...ale co ja tam wiem
zielonyyoo napisał/a:
nie wiem jak jest u Was, ale żadna z tych osób nie jest moim idolem ;p moim idolem jest Jan Paweł II- na serio
pozdrawiam
Jaja sobie robisz, przeciez on juz nie zyje
Quazath napisał/a:
Ehhh...To, że ich rodzina ma jakies powiązania z władzami komunistycznymi nie oznacza już, że ich dzieci pójdą w ich ślady...w końcu wtedy były inne czasy, było wielu funkcjonariuszy SB, itp. itd...ale co ja tam wiem
Mówisz jak byś sam był potomkiem funkcjonariusza SB
.
Czy to ,że moja matka ma duże cycki oznacza ,że ja też je będę miała? Niestety nie. I tak może być w przypadku powyżej dziecko SB-ka może być dziś działaczem ONR-u. Dziękuję
Zielka napisał/a:
Czy to ,że moja matka ma duże cycki oznacza ,że ja też je będę miała? Niestety nie. I tak może być w przypadku powyżej dziecko SB-ka może być dziś działaczem ONR-u. Dziękuję
skoro nie masz dużych cycków to się nie odzywaj. Móc być, a być to różnica.
jacek197 napisał/a:
Ty też nie masz nie? Czaisz, co chcę Ci powiedzieć?skoro nie masz dużych cycków to się nie odzywaj. Móc być, a być to różnica.
Ale ja nie o tym, a o tym:
Cytat:
Już wiem czemu lewica (z zwłaszcza pedalstwo) tak tęskni za komuną. Tam technika tak wysoko stała, że geje mogli mieć dzieci, nie to co dzisiaj, invitra jakieś, srakieś...Magda Gesler - córka AGENTA SB i PRLowskiego dziennikarza
Moim idolem jest BongMan, człowiek-susza(rka), mistrz żartu po którym masz ochotę wypić litr płynów i tydzień siedzieć w wannie pełnej wody.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie