👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie wiem jak jest u Was, ale żadna z tych osób nie jest moim idolem ;p moim idolem jest Jan Paweł II- na serio
pozdrawiam

Ehhh...To, że ich rodzina ma jakies powiązania z władzami komunistycznymi nie oznacza już, że ich dzieci pójdą w ich ślady...w końcu wtedy były inne czasy, było wielu funkcjonariuszy SB, itp. itd...ale co ja tam wiem

zielonyyoo napisał/a:
nie wiem jak jest u Was, ale żadna z tych osób nie jest moim idolem ;p moim idolem jest Jan Paweł II- na serio
pozdrawiam
Jaja sobie robisz, przeciez on juz nie zyje

Quazath napisał/a:
Ehhh...To, że ich rodzina ma jakies powiązania z władzami komunistycznymi nie oznacza już, że ich dzieci pójdą w ich ślady...w końcu wtedy były inne czasy, było wielu funkcjonariuszy SB, itp. itd...ale co ja tam wiem
Mówisz jak byś sam był potomkiem funkcjonariusza SB

Czy to ,że moja matka ma duże cycki oznacza ,że ja też je będę miała? Niestety nie. I tak może być w przypadku powyżej dziecko SB-ka może być dziś działaczem ONR-u. Dziękuję

Zielka napisał/a:
Czy to ,że moja matka ma duże cycki oznacza ,że ja też je będę miała? Niestety nie. I tak może być w przypadku powyżej dziecko SB-ka może być dziś działaczem ONR-u. Dziękuję
skoro nie masz dużych cycków to się nie odzywaj. Móc być, a być to różnica.

jacek197 napisał/a:
Ty też nie masz nie? Czaisz, co chcę Ci powiedzieć?skoro nie masz dużych cycków to się nie odzywaj. Móc być, a być to różnica.

Ale ja nie o tym, a o tym:
Cytat:
Już wiem czemu lewica (z zwłaszcza pedalstwo) tak tęskni za komuną. Tam technika tak wysoko stała, że geje mogli mieć dzieci, nie to co dzisiaj, invitra jakieś, srakieś...Magda Gesler - córka AGENTA SB i PRLowskiego dziennikarza

Moim idolem jest BongMan, człowiek-susza(rka), mistrz żartu po którym masz ochotę wypić litr płynów i tydzień siedzieć w wannie pełnej wody.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie