Do tego filmu pasuje powiedzenie " Jak kraść to miliony !"
Ja pie**ole - kilka krzaków chwasta które każdy pali z własnej woli i dla włąsnej przyjem,ności ścigają zawsze i bezwzględnie wielkie sukcesy Policji.
Baba zabija dziecko wyrzuca na śmieci i co? celebrytka mająca czas na pasje, jeżdzi gdzie chce znika z domu, jej mąż na saksach w GB zupełnie bez nadzoru - jeszcze sie zastanawiali czy na święta puścić do domu.
Rzecznik Dyscypliny Finansów Publicznych zatrudniacjący armię ludzi - Nie kara nikogo! jak jest kara to równowartość 3 pensji (jedna kara na miloion chyba)
20 kmh ponad normę w terenie gdzie jest 40 ( z górki nikogo w zasięgu wzroku - bulisz 3 dniówki)
Kórwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
idz sie wypaluj cpunie bo zaraz ujebiesz ekran komputera
każdy powinien obowiązkowo przepalić z 30 gram samemu co najmniej zeby poźniej mógł wygłaszać opinie na temat tego o czym mówi. Niektórzy mają taką tendencje do gadania o rzeczach o których nie mają w ogolę pojęcia łącznie z politykami. Osobiście przepaliłem w swoim zyciu kilogramy ale od ponad roku nie palę nic, bo nie mam już takiej potrzeby chociaż ludzie dookoła mnie palą oporowo. Do pewnych rzeczy trzeba dojść samemu. A to powinno dawno być co najmniej niekaralne, bo przez taką pierdołę sporo ludzi siedzi w więzieniach mimo, że na to nie zasługują.
konto usunięte
2012-12-22, 1:19
Nirando napisał/a:
@up nie marihuany tylko tzw. krokodyla.. rece opadaja ehh
Noo, ale z Ciebie bystrzak. Rodzice pewnie dumni.