Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Traba 2025-04-10, 22:38 1
Wysłać pisiakom do wychowywania
Zgłoś
Davit77 2025-04-10, 23:33 2
subik napisał/a:

Jestes p🤬lniety, póki PIS , PO nie zmieniło tego to co ma do tego Mentzen? nie ma większości i nie będzie , nic tego nie zmieni, nawet Trzaskowski debileee!!! to jest tylko prezydent a nie sejm
następny odklejony , prezydent nic do tego nie ma, nigdy nie było wiekszosci wiec nigdy nie przejdzie to!!! co za mongoły, głosujesz tylko dlatego? a zarcie opłaty coraz wyzszxe ledwo mozna przezyc za 4tys nikt nie bedzie robił dzieci bo siebie nie beda wstanie utrzymac

Mentzen, aspołeczny człowiek, chce być prezydentem. Prezydent podpisuje ustawy. Mentzen z założenia (jako przecież wolnościowiec pełną gębą) chce nadal zmuszać kobiety by rodziły tak uszkodzone płody. Dalej twierdzisz, że prezydent nic nie może? Inaczej byś ćwierkał jeśli twoja żona, dziewczyna miałaby urodzić takie dziecko. Przecież wtedy to zupełnie inna sytuacja, Prawda?
Zgłoś
daro7557 2025-04-10, 23:52 1
Nie ma ani jednego dobrego komentarza. Nikt nie napisał co to za zespół czy jakaś inna znana nauce choroba. Czy te dziecko nie ma kości?
Zgłoś
Karaczanx 2025-04-11, 1:15
Dokaka napisał/a:

Ja p🤬le.
Jak moza cos takiego przy zyciu utrzymywać.
To nie ludzkie.

jak wygra PiSbolszewia z KonfedeRosją to będziesz płacił ze swoich podatków na utrzymanie takich dzieci...w cywilizowanych krajach taki płód się usuwa...
Zgłoś
biegu86 2025-04-11, 6:52
TheLunarProject napisał/a:

Wreszcie ktoś mądrze na tym konfiderackim serwisie pisze

Tak, najmądrzejsze słowo w tym steku bzdur to "katastrowane"
Zgłoś
Andrzejumujrece 2025-04-11, 7:17 1
daro7557 napisał/a:

Nie ma ani jednego dobrego komentarza. Nikt nie napisał co to za zespół czy jakaś inna znana nauce choroba. Czy te dziecko nie ma kości?

Dokładnie tak. Czasem wchodzę w komentarze, żeby dowiedzieć się czegoś mądrego. Niestety okupione to jest przebijaniem się przez rzekę głupoty. Swoją drogą czuć że wybory idą. Uruchomiła się armia płatnych trolli.
Zgłoś
subik 2025-04-11, 13:20 1
Davit77 napisał/a:

Mentzen, aspołeczny człowiek, chce być prezydentem. Prezydent podpisuje ustawy. Mentzen z założenia (jako przecież wolnościowiec pełną gębą) chce nadal zmuszać kobiety by rodziły tak uszkodzone płody. Dalej twierdzisz, że prezydent nic nie może? Inaczej byś ćwierkał jeśli twoja żona, dziewczyna miałaby urodzić takie dziecko. Przecież wtedy to zupełnie inna sytuacja, Prawda?

Gościu sam jestem niepełnosprawny, jestem za aborcją ale to nie jest najważniejsze teraz, nie dotyka to każdego tylko ułamek ludzi, są o wiele większe problemy! Zaraz będą emigranci od 26r obowiązkowo, co raz większe wydatki i zadłużenia , podatki, coraz mniej w kieszeni mamy. Wiem że to prezydent podpisuje ale do tej pory nawet prezydent nie miał czego podpisywać bo nigdy nie przeszło przez sejm. Nie jestem też za religiami, kościołami ale mimo tego jestem za polską, konfederacja a nie antypolakiem ślepym. Np nasze własne złoża jak można nie wydobywać i zamykać , wytłumacz.
Zgłoś
Ukesu 2025-04-11, 17:17
CześćiChwałaKO napisał/a:

Nie, ale miałbym 2 dzieci. Ze swoją partnerką musieliśmy jechać do Hiszpanii, żeby tam dokonano aborcji bliźniaczkę, około 2 tygodnie przed oficjalnym rozwiązanie, kosztowało to około 6 tysięcy euro. Niestety jedna z bliźniaczek jakby przeżyła, i lekarz musiał uśpić zastrzykiem, i do kosza
y

Powiem szczerze, że strasznie się to czyta i wręcz boli mnie znieczulica której używasz w opisie tej całej sytuacji w stosunku do swojego potomstwa.
Co się stało ? czemu aborcja w Hiszpanii? i co doprowadziło Cie do znieczulenia?

Sam osobiście jestem za aborcją w takim wypadku jak w przypadku gw🤬tu bądź zagrożenia życia. I nadal głosuje na Mentzena...
Zgłoś
Davit77 2025-04-13, 19:49
subik napisał/a:

Gościu sam jestem niepełnosprawny, jestem za aborcją ale to nie jest najważniejsze teraz, nie dotyka to każdego tylko ułamek ludzi, są o wiele większe problemy! Zaraz będą emigranci od 26r obowiązkowo, co raz większe wydatki i zadłużenia , podatki, coraz mniej w kieszeni mamy. Wiem że to prezydent podpisuje ale do tej pory nawet prezydent nie miał czego podpisywać bo nigdy nie przeszło przez sejm. Nie jestem też za religiami, kościołami ale mimo tego jestem za polską, konfederacja a nie antypolakiem ślepym. Np nasze własne złoża jak można nie wydobywać i zamykać , wytłumacz.

To wszystko o czym piszesz, to śmietanka, którą przyjdzie nam wszystkim spijać z 8. letnich rządów Pi$. Emigranci, którzy wracają do nas z zachodniej strony, to ci Pi$owscy inżynierowie, sprowadzani tabunami na wizę za 5000$, którzy i tak minęły wyjechać do Niemiec. No i wyjechali. Dlaczego Niemcy mają pełne prawo do ich zwrotu nam? Poszukaj, poczytaj, czegoś nowego się dowiesz.

Podobnie z zadłużeniem, które lawinowo rośnie. Od kilku lat ekonomiści ostrzegali, że tak się rozpasane Pi$owskie rządy skończą i tak się właśnie skończyły.

Co do uporczywego wydobywania węgla, bo pewnie o to ci chodzi nie widzisz co się dzieje wokół Ciebie? Kiedy miałeś ostatnio zimę? Widziałeś ostatnio stan naszych największych rzek? Wyglądają jak w drugiej połowie suchego lata. Swoją drogą problematyczny jest fakt wysokich kosztów wydobycia u nas węgla. Brak inwestycji, pokłady na coraz większych głębokościach powodują, że wungiel staje się nieopłacalny z wielu powodów.

I na koniec. Jak dla mnie cała akcja z emigrantami jest z góry zaplanowana przez pana z Kremla. Najpierw spowodował konflikty, później zalew emigrantów na Europę. A następnie zaczął finansować europejską prawicę (na co są dowody) by się emigracji sprzeciwiała i tak zdobyła poparcie, a w krótce może i władzę. I to zaczyna działać, AFD w Niemczech, Le Pen we Francji, Orban na Węgrzech, VOX w Hiszpanii, wreszcie Konfederosja w Polsce. Putin jeśli nie pokona nas militarnie, rozwali nas swoją V kolumną od środka. Także tak łatwo bym nie stawiał znaku równości pomiędzy Konfederosją a polskim interesem. Nie wiem czy nie zauważyłeś, że cała europejska prawica jakoś tak miło i z sympatią wypowiada się o tym mordercy Putinie? Wytłumacz mi dlaczego?
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem