Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oby Szanowny Pan Trzaskowski wygrał wybory prezydenckie, i aby od razu podpisał ustawę o możliwości aborcji do 9 miesiąca, do ostatniego dnia a nawet w czasie porodu. Płód to rzecz, nowotwór. Następna ustawa powinna być Aborcja postnatalna do 6 miesiąca. A wszystkim co będą głosować na mentzena, powinno odebrać się prawo do głosowania i takie osoby powinny być katastrowane i wysterylizowane
Proste pytanie pało. Masz dzieci. Tak czy nie ?
Oby Szanowny Pan Trzaskowski wygrał wybory prezydenckie, i aby od razu podpisał ustawę o możliwości aborcji do 9 miesiąca, do ostatniego dnia a nawet w czasie porodu. Płód to rzecz, nowotwór. Następna ustawa powinna być Aborcja postnatalna do 6 miesiąca. A wszystkim co będą głosować na mentzena, powinno odebrać się prawo do głosowania i takie osoby powinny być katastrowane i wysterylizowane
Wreszcie ktoś mądrze na tym konfiderackim serwisie pisze
podpis użytkownika
Ahoj, ja sem dinozar.Mentzen lubi to pod warunkiem, że to nie jego dziecko.
Podobnie pisiory ale adoptowac by nie chcieli...
To dziwne ze ktoś taki jak ty jeszcze żyje, a matka po gw🤬cie cie nie wyskrobala😂
Proste pytanie pało. Masz dzieci. Tak czy nie ?
Nie, ale miałbym 2 dzieci. Ze swoją partnerką musieliśmy jechać do Hiszpanii, żeby tam dokonano aborcji bliźniaczkę, około 2 tygodnie przed oficjalnym rozwiązanie, kosztowało to około 6 tysięcy euro. Niestety jedna z bliźniaczek jakby przeżyła, i lekarz musiał uśpić zastrzykiem, i do kosza
[ Dodano 2025-04-10, 18:16 ]
To dziwne ze ktoś taki jak ty jeszcze żyje, a matka po gw🤬cie cie nie wyskrobala😂
Moja mama była, jest i będzie komunistką, a twoja stara wysrała ciebie w kiblu na dworze, po tym jak zabawiała się z swoim starym w oborze na świeżym krowim placku
[ Dodano 2025-04-10, 18:19 ]
Wreszcie ktoś mądrze na tym konfiderackim serwisie pisze
Dziękuje
[ Dodano 2025-04-10, 18:25 ]
echh pomarzyć zawsze można, ale nierealne, Hołowia, Kosiniak i ten trzeci: Kamysz, się nie zgodzą.
Zgodzą się, jak dostaną odpowiednie posady
Nie, ale miałbym 2 dzieci. Ze swoją partnerką musieliśmy jechać do Hiszpanii, żeby tam dokonano aborcji bliźniaczkę, około 2 tygodnie przed oficjalnym rozwiązanie, kosztowało to około 6 tysięcy euro. Niestety jedna z bliźniaczek jakby przeżyła, i lekarz musiał uśpić zastrzykiem, i do kosza
Moja mama była, jest i będzie komunistką, a twoja stara wysrała ciebie w kiblu na dworze, po tym jak zabawiała się z swoim starym w oborze na świeżym krowim placku
Dziękuje
Zgodzą się, jak dostaną odpowiednie posady
Twoja stara pewnie dalej się zastanawia, czemu nie spuściła w kiblu tej pomyłki natury, którą jesteś😂
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie