Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Antkowiak1992 2025-04-10, 4:12 1
Wybaczcie że nie pocisne beki ale to niestety wodogłowie. Mam w rodzinie osobę z wodogłowiem na szczęście nie do takiego stopnia ale mimo wszystko bardziej mi żal takiego dziecka
Zgłoś
siwybialy 2025-04-10, 6:04 2
CześćiChwałaKO napisał/a:

Oby Szanowny Pan Trzaskowski wygrał wybory prezydenckie, i aby od razu podpisał ustawę o możliwości aborcji do 9 miesiąca, do ostatniego dnia a nawet w czasie porodu. Płód to rzecz, nowotwór. Następna ustawa powinna być Aborcja postnatalna do 6 miesiąca. A wszystkim co będą głosować na mentzena, powinno odebrać się prawo do głosowania i takie osoby powinny być katastrowane i wysterylizowane

Proste pytanie pało. Masz dzieci. Tak czy nie ?
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-04-10, 7:26 2

Oby Szanowny Pan Trzaskowski wygrał wybory prezydenckie, i aby od razu podpisał ustawę o możliwości aborcji do 9 miesiąca, do ostatniego dnia a nawet w czasie porodu. Płód to rzecz, nowotwór. Następna ustawa powinna być Aborcja postnatalna do 6 miesiąca. A wszystkim co będą głosować na mentzena, powinno odebrać się prawo do głosowania i takie osoby powinny być katastrowane i wysterylizowane

Wreszcie ktoś mądrze na tym konfiderackim serwisie pisze
Zgłoś
Szczurosaw 2025-04-10, 9:02 2
Gdy nie wynaleźli dziecka 3D
Zgłoś
JaSemDinozar 2025-04-10, 9:05 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Ahoj, ja sem dinozar.
Zgłoś
grodi 2025-04-10, 10:13 4
Zawsze mnie zastanawia co rodzice mają we łbach że skazują tak zdeformowanych ludzi na mękę życia doczesnego?
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-04-10, 12:18 2
Davit77 napisał/a:

Mentzen lubi to pod warunkiem, że to nie jego dziecko.

Podobnie pisiory ale adoptowac by nie chcieli...
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-10, 13:03
Dziecko w 2D dosłownie
Zgłoś
TheWatcher 2025-04-10, 15:41 3

To dziwne ze ktoś taki jak ty jeszcze żyje, a matka po gw🤬cie cie nie wyskrobala😂
Zgłoś
kefir123pl 2025-04-10, 16:35 1
Zgłoś
CześćiChwałaKO 2025-04-10, 18:13
siwybialy napisał/a:

Proste pytanie pało. Masz dzieci. Tak czy nie ?

Nie, ale miałbym 2 dzieci. Ze swoją partnerką musieliśmy jechać do Hiszpanii, żeby tam dokonano aborcji bliźniaczkę, około 2 tygodnie przed oficjalnym rozwiązanie, kosztowało to około 6 tysięcy euro. Niestety jedna z bliźniaczek jakby przeżyła, i lekarz musiał uśpić zastrzykiem, i do kosza

[ Dodano 2025-04-10, 18:16 ]
TheWatcher napisał/a:

To dziwne ze ktoś taki jak ty jeszcze żyje, a matka po gw🤬cie cie nie wyskrobala😂

Moja mama była, jest i będzie komunistką, a twoja stara wysrała ciebie w kiblu na dworze, po tym jak zabawiała się z swoim starym w oborze na świeżym krowim placku

[ Dodano 2025-04-10, 18:19 ]
TheLunarProject napisał/a:

Wreszcie ktoś mądrze na tym konfiderackim serwisie pisze

Dziękuje

[ Dodano 2025-04-10, 18:25 ]
Geraldinio napisał/a:

echh pomarzyć zawsze można, ale nierealne, Hołowia, Kosiniak i ten trzeci: Kamysz, się nie zgodzą.

Zgodzą się, jak dostaną odpowiednie posady
Zgłoś
Walutak 2025-04-10, 18:39
Niezłe efekty specjalne
Zgłoś
Slickki 2025-04-10, 19:09
Przyciąganie ziemskie jest bezlitosne***
Zgłoś
subik 2025-04-10, 20:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TheWatcher 2025-04-10, 20:55 3

Nie, ale miałbym 2 dzieci. Ze swoją partnerką musieliśmy jechać do Hiszpanii, żeby tam dokonano aborcji bliźniaczkę, około 2 tygodnie przed oficjalnym rozwiązanie, kosztowało to około 6 tysięcy euro. Niestety jedna z bliźniaczek jakby przeżyła, i lekarz musiał uśpić zastrzykiem, i do kosza
Moja mama była, jest i będzie komunistką, a twoja stara wysrała ciebie w kiblu na dworze, po tym jak zabawiała się z swoim starym w oborze na świeżym krowim placku
Dziękuje
Zgodzą się, jak dostaną odpowiednie posady

Twoja stara pewnie dalej się zastanawia, czemu nie spuściła w kiblu tej pomyłki natury, którą jesteś😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem