Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CześćiChwałaKO napisał/a:
Oby Szanowny Pan Trzaskowski wygrał wybory prezydenckie, i aby od razu podpisał ustawę o możliwości aborcji do 9 miesiąca, do ostatniego dnia a nawet w czasie porodu. Płód to rzecz, nowotwór. Następna ustawa powinna być Aborcja postnatalna do 6 miesiąca. A wszystkim co będą głosować na mentzena, powinno odebrać się prawo do głosowania i takie osoby powinny być katastrowane i wysterylizowane
echh pomarzyć zawsze można, ale nierealne, Hołowia, Kosiniak i ten trzeci: Kamysz, się nie zgodzą.

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
pozdrawiam wszystkich co mówią że aborcja to zbrodnia i powinna być zakazana. Zbrodnia to k🤬a męczyć takiego mutanta, który c🤬j wie czy kuma co się dzieje + całe życie będzie obciążeniem dla wszystkich wkoło ;d
To dziecko jest chore, ludzie opamiętajcie się z tymi komentarzami przykrymi.
Jak byłem mały, na TVP 1 leciały wieczorem takie dokumenty koło 22:00. Na czołówce był właśnie podobny człowiek, i do tej pory się takich boje i mam przez nich koszmary
Ale tak. Pan buk na pewno jest. I ma plan dla każdego. Trust me bro.
Czyli jednak są obozy które przeżyły spotkanie z ciężarówkami zagłady
Cezzar napisał/a:
To jest prawdziwe dziecko?
to jest wodogłowie, to się leczy, takie dzieci mogą w miarę normalnie żyć, gdy są prawidłowo leczone