👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ja w pracy mam przypomnienie starych gierek na psp
jak mam nocke to nie ma nic innego do roboty jak tylko grać w spyro i inne gierki
jak mam nocke to nie ma nic innego do roboty jak tylko grać w spyro i inne gierki

Kazdy kto to pamieta, wie jaka gra jest najlepsza na PSone (i nie tylko)
A gdzie finale, tekkeny, chrono cross, legend of mana.
Jedyne ciekawe gry w tej kompilacji to Crash, Medievil i Wipeout.
Jedyne ciekawe gry w tej kompilacji to Crash, Medievil i Wipeout.
Nikt nie wspomniał jeszcze chociażby o Fighting Force, nie graliście?

Aż do 22 sekundy myślałem że się zawiesi ale jednak poszło dalej

kokosh11n napisał/a:
Kazdy kto to pamieta, wie jaka gra jest najlepsza na PSone (i nie tylko)
True, a teraz mi tylko powiedz jak można było z tej fantastycznej fabularnie i gamingowo serii zrobić takie gó*no jakim jest wszystko od 3 części włącznie w górę. Nie ogarniam.
MCL napisał/a:
Ale wiecie, że dodawanie sobie dziesięc lat do wieku nie jest zajebiste?
Mój pierwszy komp miał na pokładzie AKCELERATOR GRAFICZNY VooDoo 3 16MB więc nie pyskuj

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie