👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za problem, mając PS3, kupić w Store gry na PSOne i grać ile dusza zapragnie? Możesz sobie włączać i wyłączać jeśli tak Cię jara sam dźwięk.

Medievil, crash i resident evil, to jest to, co nigdy się nie zapomni

"Nostalgia" to tęsknota za ojczyzną. Jeśli granie na konsoli przywołuje ci Polskę, to ja bym wolał wyskoczyć przez okno...

Ja wczoraj skończyłem Spyro na 93% uzbieranych skarbów. Niestety na emulatorze bo oryginału nie posiadam (w przeciwnym wypadku odpaliłbym na PS2).
Ta konsola to swego czasu była takim moim świętym grallem, niestety chodź udało mi się pograć u kumpla
sam nigdy nie miałem własnego szaraka
sam nigdy nie miałem własnego szaraka

outsider_max napisał/a:
kto mnie poda tytuł tej giery:
Obrazek
Pewnie na PS3 nie ma jej?
MediEvil II
Ja do dzisiaj pamiętam dzień jak pod choinką znalazłem starego, dobrego PSX-a, na początku miałem same dema, a i przy nich potrafiłem spędzić długie godziny przechodząc naokrągło..., a teraz wszystko mi się nudzi po 10 minutach...
w wymienonym filmie gralem w crash bandicot gralem, spyro , syfon filter, tego szkieleta niepamietam nazwy.
ale i tak spyro z crashem najlepsze gry byly ;d az sie przypomnialo czasy malolata .
ale i tak spyro z crashem najlepsze gry byly ;d az sie przypomnialo czasy malolata .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie