Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~DMT 2013-07-09, 8:51 2
Całe noce za małolata z " MTV Snowboarding" , że już o Colinie 2 nie wspomnęAż odciski od pada były
Zgłoś
ManekinArtist 2013-07-09, 9:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dinozzo 2013-07-09, 9:13
Syphon Filter <3
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 9:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
boberror 2013-07-09, 9:46
mam duzo gier na psx'a jak ktos chce to odsprzedam oryginalne oczywiscie Syphon Filter 2 i 3 nawet mam ta gierka dla mni ejest najlepsza ale pamieta ktos TEAMBUDDIES? !!
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 9:49 1
ah pamiętam jak grałem w Spyro
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 9:50
pamiętam jak się zagrywało w crasha <3
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 9:53
Ajajajaj pamiętam jak się robiło nocki na tym cacku

Kto tego nie trawi niech ssie pałe
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 9:55 3
Polityka SONY wobec graczy jest fantastyczna. Promocje na PS Store, klasyki z PS ONE czy teraz PS Memories - cudo. Mam wrażenie, że tam siedzą takie same dzieciaki jak my, które w podstawówce się zagrywały w te tytuły.

Microsoft nigdy nie dorówna temu poziomowi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 9:56

Oczywiście nie odłączny element gry na pegasusie...
Zgłoś
Mordessa 2013-07-09, 10:23 1
spyro i crash wymiatają, zapomnieli jeszcze o Croco, piwko za zajebiste czasy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 10:27
jak zwała się gra z 1:37 ?
Zgłoś
stachv1 2013-07-09, 10:30 1
Zgłoś
mp_toujane 2013-07-09, 10:31 1
Zgłoś
MCL 2013-07-09, 10:35 2
Ludzie, będe dobrym człowiekiem i wspomnę wam o fajnej akcji ludzi którzy tak jak my kochamy pierwsze PlayStation.

Wyłapanie nowego dobrego PS z laserem graniczy już z cudem, nie ma co się oszukiwać, konsola liczy już prawie 20 lat. Ale panowie, jeśli macie stare PSki z niedziałającym laserem nie tracicie niczego. psio.com.au/ Ludzie z tej strony robią przystawkę do starej PSki, dzięki której można będzie grać w gry z kart pamięci. Zbierać kasę, kupować karty 32GB i szykować się na kolejne nieprzespane nocy przy Residentach, Silent Hillu, Final Fantasy, Metal Gear Solid, Gran Turismo, Harvest Moon, Crash Bandicoot, Spyro czy wielu innych których nie wymieniłem, za co przepraszam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem