👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam na sprzedaż z grami. Przerobiona. Nie mam pewności czy są do niej pady. Brakuje też śrubek, więc obudowa trzyma się na taśmie. Ostatnio jeszcze działała.
Za temat piwo

Za temat piwo

beskitu kozak czasy bestroskie , bezproblemowe , bez uzaleznien
syphon filther wymiata
syphon filther wymiata

Dużo gier nie pokazali.
@erytjnul
Każde PS3 odpali gry z PSX. Mi Guilty Gear, Castlevania SOTN i MSG działa jak trza.
@erytjnul
Każde PS3 odpali gry z PSX. Mi Guilty Gear, Castlevania SOTN i MSG działa jak trza.

Ja jeszcze mam, dostałam na komunię i nadal chodzi jak ta lala. Nawet ostatnio z kumplami nawalaliśmy w Tekkena 3

Haha! Ja wam powiem, ze nie zastapi nic tych emocji podczas grania w 4 w Wormsy i inne gry na 4 graczy! Piwo za temat! A PS1 lezy kolo TV i cioram na nim czesto!

Ehh. Kiedyś jak się konsolę włączało to czuć było magię, szkoda że przy PS3 już tego nie ma. Swoją drogą, obecnie chyba najlepszym sposobem na granie w "kopie zapasowe" gier z PSX jest zakup przerobionego PS2(emulator to nie to samo, a i trudno znaleźć PS1 z mało zużytym laserem), ostatnio nawet udało mi się na slimie przez swap magica odpalić stare gry z szaraka, a to jest przez wielu uważane za niemożliwe ^^
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie