Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alveanerleo2 2013-03-31, 20:03 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 22:32
Chcesz, aby "patologiczne matki" wychowywały przyszłość tego zacnego narodu? Ja nie!
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-03-31, 22:40 6
Nic o nas bez nas te motto powinno towarzyszyć dyskusji , o aborcji powinny decydować kobiety w wieku rozrodczym bo ten problem dotyczy właśnie ich a nie babć , starych dziadów czy w końcu mężczyzn .
Zgłoś
alveanerleo2 2013-03-31, 22:43 1
Teired napisał/a:

Chcesz, aby "patologiczne matki" wychowywały przyszłość tego zacnego narodu? Ja nie!

Patologiczna matka nie musi wychowywać dzieci. Jest w p🤬du bezpłodnych par, które chcą adoptować dziecko.
Zgłoś
~Velture 2013-03-31, 22:59 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 23:13 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 23:19 9
Zgłoś
kajzerPL 2013-03-31, 23:20
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 23:24 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 23:28 5
Zgłoś
Marshal 2013-03-31, 23:28 3
Ktos napisal o gwalcie ze TRZEBA donosic. No stary to jest niezla schiza dla kobiety. Bo jak ona ma spojrzec na tego dzieciaka, ktory bedzie jej przypominal tego goscia co ja zgwalcil. Tutaj zdecydowanie sie mylisz.

Jesli po badaniach prenatalnych wychodzi ze dziecko chore np. na downa albo odkszatlcone - co uniemozliwia samodzielne funkcjonowanie - tez, bo ta osoba potem bedzie zyla przez cale zycie na glowie rodzicom, a potem gdy ich zabraknie(predzej czy pozniej) kto sie nimi zaopiekuje? Panstwo? no szczerze watpie. Tak wiec tutaj tez aborcja OK

Aborcje i tak sa przeprowadzane i tak. Czy to domowymi sposobami, czy tu u lekarza na lewo, czy np. robiac sobie "wycieczke" do UK czy do Czech.
Cialo jest kobiety i tak na dobra sprawe przez te 9 miechow to to przyszle dziecko pasozytuje na matce. W pewnym sensie oczywiscie. Wiec to powinna byc jej decyzja, ale powinna miec dobre powody. A dobrym powodem dla mnie jest np. wiek (za stara, za mloda), wzgledy ekonomiczne (jakos tego dzieciaka trzeba utrzymac) i zycie matki.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 23:29 3
Zgłoś
FrycuBOP 2013-03-31, 23:30
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-31, 23:30 1
Zamiast walczyć o aborcję - czy ma być czy nie ma być, nie byłoby lepiej zadbać o lepszą edukację seksualną?
Czy nie przyniosłoby to efektów szybszych i lepszych?
Zgłoś
~Tołdi 2013-03-31, 23:32
Cytat:

Jak, dajmy na to, w Anglii jakąś 17-latkę zaleje kolega, to idą do szpitala i bezpłatnie usuwają.

Bonguś ale z moich i podatników pieniędzy to ja nie chcę żeby robiono takie zabiegi. Aborcja nigdy nie powinna być refundowana. Odpowiedzialny człowiek sam płaci za swoje grzechy/czyny itp.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem