podpis użytkownika
Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,i
Raz na wozie, raz c🤬j Ci w dupę.
podpis użytkownika
Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,podpis użytkownika
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chan@up: Jak walicie konia to też popełniacie aborcje milionów osób? K🤬a niedługo pogrzeb plemnikom będziemy odprawiać.
podpis użytkownika
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chanDlaczego 90% tych, którzy tak najbardziej szczekają za prawem aborcji nigdy jej nie popełnią? Bo z tego zrobiła się sprawa polityczna. Większości nie chodzi o aborcję, tylko o walkę z kościołem, który jej zakazuje i z "zacofanymi katolami". Chodzi o pokazanie jakim jest się świadomym, inteligentnym i postępowym człowiekiem, bo to jest w dzisiejszych czasach najważniejsze.
P.S. jestem ZA prawem aborcji w określonych przypadkach...
Czekam na logiczną odpowiedź i MERYTORYCZNĄ dyskusję, postępowi antyfaszyści :*
Babcia zawsze mi mówiła, że z głupotą się nie da wygrać, więc nie będę z Tobą dyskutował. Powiem Ci tylko jak nazywa się twoja choroba: wtórny analfabetyzm.
Skoro napisałem ten post to jak ma się to do analfabetyzmu?
podpis użytkownika
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chanpodpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Tępym, zacofanym i odmóżdżonym zaściankowcom nie przetłumaczysz w żaden sposób...
podpis użytkownika
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chan