Przynajmniej robota idzie do przodu. Ile Trzaskowski wybudował Wam mieszkań w stolicy w tym roku? 4 czy 6?
Siriuz napisał/a:
Dziwne, że nie znacie takich fotek z USA
Nie wiem czy wiesz ale tamtejsze drapacze chmur ze zdjeć budowali w ten sposob glownje indianie. Tylko im zdjęc nie robili bo nie nie byli biali. Pytasz czemu? Bo Indianie nie mieli (leku wysokości).
Kierownik kamerowania tez nie lepszy.Aż mi gorąco się zrobiło jak tak zap🤬lał
Pyszuki napisał/a:
Mi to sie niedobrze robi od samego patrzenia, nienawidze wysokosci.
A ja uwielbiam. Jak kiedyś p🤬lnę,to może ktoś tutaj zapoda.
Potraktujcie ulgowo. po starej zmajomości ...
A co dla takiej p🤬ly mieli całe rusztowanie stawiać Albo dźwig Zamawiac. Odważny typ jest tanszy
Byłbym w stanie dużo dać by pracować w takim miejscu, robota marzeń. Od gimnazjum zap🤬lałem po mostach dachach i kominach, coś pięknego, a tu zamiast mandatu przychodzi wypłata😍
podpis użytkownika
Wspieramy sadola
Spokojnie, za parę lat Mentzen i Konfederacja przejmie władzę i te durne przepisy o warunkach pracy zlikwiduje
Siriuz napisał/a:
Dziwne, że nie znacie takich fotek z USA
tak dziwne aby wspaniala przyszlosc narodu znala zdjecia z lat 30tych ubieglego wieku, do tego bhp kiedys gdzie tego pojecia nie znali, a teraz, postarales sie, ale nie wyszlo
Dot napisał/a:
tak dziwne aby wspaniala przyszlosc narodu znala zdjecia z lat 30tych ubieglego wieku, do tego bhp kiedys gdzie tego pojecia nie znali, a teraz, postarales sie, ale nie wyszlo
Postarał to byś się Ty napisać w sposób zrozumiały

BHP jest dla imbecyli - dla ludzi, którzy krzywdę zrobią sobie zwykłym grzebieniem, a potem będą mieli pretensję do producenta grzebieni.
Kiedyś na to po prostu mówiło się rozsądek, ale ci co go nie posiadali postanowili spisać to w formie zasad BHP i bezmyślnie przestrzegać. To uratowało zdrowie wielu imbecyli.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
eliveruss napisał/a:
Spokojnie, za parę lat Mentzen i Konfederacja przejmie władzę i te durne przepisy o warunkach pracy zlikwiduje
I bardzo k🤬a dobrze

nie ma to ja praca na wysokim stanowisku
podpis użytkownika
sunday bloody sunday