W sumie dziwie się ze nie ma rusztowania z bambusa, ale ewidentnie tutaj jakiś fachowiec to stawiał

Brak zasad BHP to kurewsko mało powiedziane😃 a chłop pewnie zarabia 100$ miesięcznie.
Ej, jaki brak zasad, kakask jest i uprząż chyba też, że do niczego podpięta to już szczegół 😉
Ej, jaki brak zasad, kakask jest i uprząż chyba też, że do niczego podpięta to już szczegół 😉
Kask to mu tam potrzebny tylko do tego żeby ukryć że dawno nie był u fryzjera. 😃
Kask to mu tam potrzebny tylko do tego żeby ukryć że dawno nie był u fryzjera. 😃
A ja chciałbym widzieć jak spadnie na głowę i czy cały się zmieści w tym kasku

A ja chciałbym widzieć jak spadnie na głowę i czy cały się zmieści w tym kasku
Jak by mu się udało to robota w looney tunes gwarantowana.
Brak zasad BHP to kurewsko mało powiedziane😃 a chłop pewnie zarabia 100$ miesięcznie.
dla porównania - u nas taki ktoś poza pensją oczywiście o której wielu z Was tutaj może pomarzyć

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.dla porównania - u nas taki ktoś poza pensją oczywiście o której wielu z Was tutaj może pomarzyć kosztował pracodawcę ok 30 tys zł (badania, kursy, szkolenia, sprzęt - nie liczę dźwigowego bo zakładam że to już dany wykonawca ma) po czym przychodzi na kacu do roboty - czyli i tak się nie nadaje, możesz go ew. wyje*ać dyscyplinarnie czyli nie masz 30 tys a ni nikogo do roboty. A potem się dziwicie że byle firma budowlana zatrudniająca 5 ludzi chce 150tys netto za postawienie 120m2 parteru z bez poddasza z 2-spadowym szkieletowym dachem.
No fajnie, fajnie. Ale po co mi to piszesz? Czemu miało by mnie to interesować?
Pewnie z góry też zrzucają 👍