👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pralpunkt napisał/a:
Tyle warte jest BMW
Są też BMW młodsze niż 20 lat. Zaskoczony?
Czy ja dobrze widzę, że to 325i? Bo jeśli tak, to ten silnik chodzi chyba na połowie cylindrów.
Płyn w układzie chłodzenia to chyba jeszcze fabryczny, od nowosci
StalowyNożyk napisał/a:
Czy ja dobrze widzę, że to 325i? Bo jeśli tak, to ten silnik chodzi chyba na połowie cylindrów.
Oho.... pierwszy znawca się znalazł...

StalowyNożyk napisał/a:
W Polsce to jest więc M powerów niż Niemiec zrobił. Nie patrz na znaczek, pewnie 2.0 130km.
StalowyNożyk napisał/a:
Nie pie**ol. Tak się składa, że szczerze gardzę tą marką, a jeszcze bardziej cwe*ami jeżdżącymi tymi burkowozami, co nie zmienia faktu, że każdy normalny chłop (w sensie mężczyzna, a nie rolnik ) zna się choć trochę na motoryzacji i wie, że te silniki są bardzo wytrzymałe.
Byś się zdziwił jaką wiedze o samochodach i mechanice mają chlopy ze wsi w porównaniu do miastowych rurkowców

dennissliwa napisał/a:
Byś się zdziwił jaką wiedze o samochodach i mechanice mają chlopy ze wsi w porównaniu do miastowych rurkowców
Wiem, widziałem kiedyś na jutubku jak wsioki montują turbo w starych Ursusach

StalowyNożyk napisał/a:
Wiem, widziałem kiedyś na jutubku jak wsioki montują turbo w starych Ursusach
synek, z szacunkiem o rolnikach, bo się skończy źle
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie