Witamy w wolnej europie czy innym bagnie. No i proszę, to się dzieje. Pojechali zarobić, a jedyne co mogą teraz zarobić to w łeb za pochodzenie. U nas też czasem nap🤬lają ruskich i innych no ale wiadomo. Jak ktoś naszego ruszy to jesteśmy bardziej wściekli.
Macie jeszcze jakieś materiały tego typu? Mam ochotę prześledzić ten proceder na własną rękę i wypisać wam jak to na serio wygląda. Poza tym podpytam znajomych z UK jak to jest z nimi.
Jak macie to w dupie to wiecie gdzie wyj🤬
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-05-15, 13:57
Z tego co mi wiadomo od znajomego to w szkocji jest ok. Tylko mówi że lepiej jak polak od polaka jak najdalej bo jak się spotkają najebią w trzy dupy i albo się pobiją albo będą drzeć mordę na cały pab, oczywiście nie generalizował wszystkich Polaków. I taka anegdotkę ni opowiedział jak rozpoznać pijanego szkota od polaka? Pijany szkot będzie siedział cicho .
konto usunięte
2015-05-15, 14:09
Nie od dziś wiadomo że w Angil panuja nastroje anty polskie. Ludzie jak wy byście się czuli, jak do nas przyjechało by tylu obcokrajowców w postaci tanszej siły roboczej, i podpiepszali naszym prace i nie tylko, bo wiadomo ludzie są rózni. Frustracja na trzeźwo, przeradza się w agresję po pijaku, takie moje zdanie.
w UK policja nie robi nic. Możesz normalnie prowadzić burdle i plantacja trawy i wywiesić szyld przed domem że ku*wy i trawa a psy nic nie zrobią. nic.
Już byłem raz zgłaszać sprawe kradzieży. kilka tygodni i nic. JAk sam zacząłem drążyć temat i zrobyłem CCTV i namierzyłem gdzie gnój mieszka(polak oczywiście) podałem policji dane i nagrania. i nadal nic. nosz ku*wa mać. powiedzieli mi że nie mają podstaw do zatrzymania bo tak i chój i herbatkę sobie zapażyli. Noto zapłaciłem pewnym ludziom by gnokjowi wpadli z drzwiami do mieszkania, wpier*olili i zaprowadziliśmy go na policje. dopiero wtedy cokolwiek zrobili.
JA nie wiem jakim cudem to UK jeszcze funkcjonuje...
konto usunięte
2015-05-15, 14:16
kubson123 napisał/a:
Nie od dziś wiadomo że w Angil panuja nastroje anty polskie. Ludzie jak wy byście się czuli, jak do nas przyjechało by tylu obcokrajowców w postaci tanszej siły roboczej, i podpiepszali naszym prace i nie tylko, bo wiadomo ludzie są rózni. Frustracja na trzeźwo, przeradza się w agresję po pijaku, takie moje zdanie.
Zawsze tak będzie !! Ludzie to nazywa się nacjonalizm

U nas gadają Polska dla polaków to i w angli dla anglików. No ale ciapciaków to tam mają na potęgę trzeba przyznać, i ich nie biją.
konto usunięte
2015-05-15, 14:31
konto usunięte
2015-05-15, 14:39
CbK
2015-05-15, 14:50
Nie dziwi mnie to i takich sytuacji będzie coraz więcej. Do Anglii wyjechali głównie ci, którzy nie potrafili sobie znaleźć pracy w Polsce - ludzie bez doświadczenia i często niespecjalnie pracowici (chociaż oczywiście, są też wyjątki). Poczuli się panami, bo przecież mają funty. Przy okazji zapomnieli, że są w tym kraju tylko gośćmi. Dlatego wcale nie dziwi mnie to, że Polaków w Angli traktuje się tak, jak u nas ukraińców, białorusinów, romów i czego tam jeszcze.
konto usunięte
2015-05-15, 15:00
konto usunięte
2015-05-15, 15:06
konto usunięte
2015-05-15, 15:15