Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Pobicie Polaka w Londynie za polską flagę
konto usunięte • 2015-05-15, 13:43
Witamy w wolnej europie czy innym bagnie. No i proszę, to się dzieje. Pojechali zarobić, a jedyne co mogą teraz zarobić to w łeb za pochodzenie. U nas też czasem nap🤬lają ruskich i innych no ale wiadomo. Jak ktoś naszego ruszy to jesteśmy bardziej wściekli.

Macie jeszcze jakieś materiały tego typu? Mam ochotę prześledzić ten proceder na własną rękę i wypisać wam jak to na serio wygląda. Poza tym podpytam znajomych z UK jak to jest z nimi.

Jak macie to w dupie to wiecie gdzie wyj🤬
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-05-15, 13:57
Z tego co mi wiadomo od znajomego to w szkocji jest ok. Tylko mówi że lepiej jak polak od polaka jak najdalej bo jak się spotkają najebią w trzy dupy i albo się pobiją albo będą drzeć mordę na cały pab, oczywiście nie generalizował wszystkich Polaków. I taka anegdotkę ni opowiedział jak rozpoznać pijanego szkota od polaka? Pijany szkot będzie siedział cicho .
Zgłoś
wuskai 2015-05-15, 14:00 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-15, 14:09 94
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kubson123 2015-05-15, 14:10 4
Nie od dziś wiadomo że w Angil panuja nastroje anty polskie. Ludzie jak wy byście się czuli, jak do nas przyjechało by tylu obcokrajowców w postaci tanszej siły roboczej, i podpiepszali naszym prace i nie tylko, bo wiadomo ludzie są rózni. Frustracja na trzeźwo, przeradza się w agresję po pijaku, takie moje zdanie.
Zgłoś
lorddiod 2015-05-15, 14:11 12
w UK policja nie robi nic. Możesz normalnie prowadzić burdle i plantacja trawy i wywiesić szyld przed domem że ku*wy i trawa a psy nic nie zrobią. nic.
Już byłem raz zgłaszać sprawe kradzieży. kilka tygodni i nic. JAk sam zacząłem drążyć temat i zrobyłem CCTV i namierzyłem gdzie gnój mieszka(polak oczywiście) podałem policji dane i nagrania. i nadal nic. nosz ku*wa mać. powiedzieli mi że nie mają podstaw do zatrzymania bo tak i chój i herbatkę sobie zapażyli. Noto zapłaciłem pewnym ludziom by gnokjowi wpadli z drzwiami do mieszkania, wpier*olili i zaprowadziliśmy go na policje. dopiero wtedy cokolwiek zrobili.

JA nie wiem jakim cudem to UK jeszcze funkcjonuje...
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-15, 14:16 6
kubson123 napisał/a:

Nie od dziś wiadomo że w Angil panuja nastroje anty polskie. Ludzie jak wy byście się czuli, jak do nas przyjechało by tylu obcokrajowców w postaci tanszej siły roboczej, i podpiepszali naszym prace i nie tylko, bo wiadomo ludzie są rózni. Frustracja na trzeźwo, przeradza się w agresję po pijaku, takie moje zdanie.

Zawsze tak będzie !! Ludzie to nazywa się nacjonalizm U nas gadają Polska dla polaków to i w angli dla anglików. No ale ciapciaków to tam mają na potęgę trzeba przyznać, i ich nie biją.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-15, 14:31
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-15, 14:39
Zgłoś
Lololoney 2015-05-15, 14:40 18
Zgłoś
hejcior 2015-05-15, 14:47 16
Zgłoś
CbK 2015-05-15, 14:50 4
Nie dziwi mnie to i takich sytuacji będzie coraz więcej. Do Anglii wyjechali głównie ci, którzy nie potrafili sobie znaleźć pracy w Polsce - ludzie bez doświadczenia i często niespecjalnie pracowici (chociaż oczywiście, są też wyjątki). Poczuli się panami, bo przecież mają funty. Przy okazji zapomnieli, że są w tym kraju tylko gośćmi. Dlatego wcale nie dziwi mnie to, że Polaków w Angli traktuje się tak, jak u nas ukraińców, białorusinów, romów i czego tam jeszcze.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-15, 15:00 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-15, 15:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-15, 15:15 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem