kerim85 napisał/a:
Wąż? Chyba powinieneś kilka razy powtórzyć gimnazjum.
Możesz to sprostować ?
To nie Polska. To Warszawa.
podpis użytkownika
Post mortem per rectum
Na miejscu prokuratury oskarżyłbym tego chłopaka co stał na peronie, o znęcanie się nad zwierzętami... zestresował biednego "węzęgo" a to gatunek chroniony...
btw. c🤬j wie co się kryje jeszcze na i pod centralnym...
btw. c🤬j wie co się kryje jeszcze na i pod centralnym...

W Warszawce to się ludziom w du.pach przewraca :/ A ludzie na peronie zamiast jakoś zareagować to stoją i się gapią -.-'
Niech zielony c🤬l tak zrobi jednemu z kibiców jak jadą składem :] będziemy mieli HARD
podpis użytkownika
Bywam tutaj... Jeśli odpisałem w jakimś temacie to już pewnie i tak tam nie zajrzę, więc lepiej nic do mnie w nim nie pisz..PW? mam to gdzieś.. Sadistic to dla mnie przyjemność, a nie użeranie się z Tobą..
Ech co to za nuta?
Na początku myślałem że to jakis nowy koleś z Łąki łan. Swoją drogą żeby się skulić w kulke bo masakrycznych ciosach z maskotki trza byc niezłą p🤬dą. Piwko leci za filmik

Na początku myślałem że to jakis nowy koleś z Łąki łan. Swoją drogą żeby się skulić w kulke bo masakrycznych ciosach z maskotki trza byc niezłą p🤬dą. Piwko leci za filmik
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...
Blackyyy...bo to przyjezdne jełopy, co tylko stać potrafią
podpis użytkownika
~=Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie=~

@up. Przecież to w c🤬j ustawione jest. Przecież wśród facetów nie może być żywa, aż tak słaba p🤬da.
To nie Polska, to nie Warszawa. To reklama
podpis użytkownika
Sir Wolfgang Antonio Stanisław von Czimchik wypowiedział się.
Nie ma tak żenującej rzeczy której ludzie nie zrobią żeby się polansować na youtube. Śmieciowe vblogi, matura to bzdura, wujek bielu a teraz debil w zielonym kapturku. K🤬a coraz częściej mam ochotę zbudować szałas w Bieszczadach i zapomnieć o tej hołocie.