No i brawo nareszcie policja sie wykazala. Pewnie zaraz bedzie jakis lament ze nie byl dilerem , ale prawda jest taka ze jakby nie byl zamieszany do by go tam nie bylo
no ciekawe jak naprawdę było; tu mówią jaki on biedny, ale jak było naprawdę nie wiadomo; taki np. tvn mówi jaki ten rząd jest zajebisty
gin
2012-08-30, 21:27
Policjanci zostaną najwyżej przeniesieni do innego miasta.
Znam przypadek jak jeden "pies" na przesłuchaniu uszkodził krtań 16 latkowi tak, że ten zmarł. Policjanta przenieśli miasto dalej.
konto usunięte
2012-08-30, 21:37
Po części jest to też wina polityki antynarkotykowej w naszym kraju, ostatnio zebraliśmy się z kumplami w parku w piątek wieczorem, przyszło takich dwóch akurat w cywilnych ubraniach i jak zobaczyli, że jesteśmy trzeźwi to stwierdzili, że napewno jesteśmy naćpani fakt ten mnie rozśmieszył, przez co następną godzinę spędziłem w radiowozie na odpowiadaniu na głupie pytania i wysłuchiwaniu, że jak się nie przyznam to pojedziemy na badanie moczu itp. itd. naprawde przemiło spędzony wieczór, dzięki temu że byłem trzeźwy... Teraz przynajmniej widze, że i tak mnie łagodnie potraktowali, chyba powinienem im podziękować.
O nie, to się na 8 komentarzach nie skończy...
Na temat dilerki, policji i polityki uważam za otwarty.
nic nie piszę na psy bo po mnie jeszcze przyjadą i będzie
konto usunięte
2012-08-30, 21:45
jaki kraj taki obyczaj, Policyjna Polska
Cytat:
Na polecenie Marciniaka technicy kryminalistyczni jeszcze w nocy pojechali do bramy przy ul. Głogowskiej i zrobili zdjęcia śladów krwi 17-latka. Do badań DNA zabezpieczyli też jego koszulkę z napisem "CHWDP", bo policyjni wywiadowcy mieli na nią pluć.
Kod:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12373651,Policjanci_pobili_17_latka___Gleba__smieciu__.html
Teraz płacze a kto nosił koszulkę z napisem CHWDP ?